Exposición en Barcelona, España

Trajectoria visual

Dónde:
Il Mondo La Galería [ESPACIO CERRADO] / Calabria, 178 / Barcelona, España
Cuándo:
15 nov de 2012 - 12 ene de 2013
Inauguración:
15 nov de 2012
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

Jordi Garcia és tot passió i creativitat, tot emoció i talent, tot meticulositat i tenacitat. Subtil però explícit, aquest polifacètic autor evoca els seus pensaments a través del llenguatge de la llum, que és la fotografia.

 

Als 13 anys, amb una clara inclinació cap a les arts plàstiques, va descobrir la fotografia quan un familiar li va regalar una petita càmera de plàstic Kodak Instamatic, aprenent que amb la càmera podia capturar instants del seu voltant en segons, més ràpid que amb el llapis o els pinzells, des de llavors no ha fet res més que expressar-se mitjançant la fotografia.

 

Observador incansable, Jordi Garcia porta trenta anys mirant, a través d'un visor, escenes d'allò més diverses en la recerca constant d'una imatge nova, persuasiva, que suggereixi, desperti, s'emocioni, atrapi, comuniqui, des del silenci de qui observa, un missatge ... directe i contundent que obligui a reaccionar. En les seves fotografies conceptuals, aflora una intenció provocadora, possiblement fruit de la seva actitud personal i la vinculació generacional amb els moviments 'underground'.

 

En la seva obra, àmplia i molt variada, es descobreix el joc i el gaudi així com el rigor i la gran professionalitat d'aquest fotògraf autodidacta amb primerenca vocació que va aprendre devorant llibres de fotografia, 'cremant' rotllos de pel · lícula i tirant-li moltes hores al laboratori, revelant i positivando personalment. En cadascuna de les imatges creades, Jordi Garcia té cura delicadament fins als més petits detalls tècnics i de llum, composició i enquadrament.

 

El seu estudi, reflex de la seva desbordant capacitat de treball, ha produït desenes de llibres i milers d'imatges. La seva constant evolució per diverses disciplines professionals fa difícil encasellar en un únic estil: és camaleònic i versàtil.

 

El seu treball no és lineal, possiblement per això potser segueixi sorprenent en el futur amb noves imatges d'alt nivell creatiu sense intenció de dotar de cap discurs a les seves obres, com ell mateix diu: 'El pitjor que li pot passar a un fotògraf és que hagi d'explicar les seves fotos. '

 

De fet, aquesta mostra ofereix només una petitíssima part del cor d'aquest autor, amant de la seva ¨ companya¨, la Fotografia.

 

PatRiska PHOTOgrapher

www.patriciabobillorodriguez.com

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Jordi García

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Exposición
Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones