Exposición en L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Col·lecció Bassat. Art Contemporani de Catalunya 1940-1979

Dónde:
Centre d'Art Tecla Sala / Avda. Josep Tarradellas i Joan, 44 / L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
22 jun de 2016 - 02 oct de 2016
Inauguración:
22 jun de 2016 / 19:30
Organizada por:
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
L'exposició Col·lecció Bassat 1940-1979 presenta 200 obres i més de 50 escultures en la selecció d'obres més gran mai exposada fora de la Nau Gaudí de Mataró, seu principal de les exposicions de la Col.lecció. Organitzada conjuntament pel Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró i la Tecla Sala de l'Hospitalet de Llobregat, l'exposició presenta un conjunt d'obres de 68 artistes dels principals exponents de l'art contemporani català, i d'artistes internacionals. Entre els autors més representats es troba una important sèrie d'obres de Josep Guinovart (32) i d'Albert Ràfols Casamada (13), així com de Joan Brotat (21). També cal destacar la presència d'Eduard Arranz Bravo i dels més importants exponents de l'art contemporani català de quatre dècades que van des de la postguerra fins a l'adveniment de la democràcia a Espanya. També obres de Picasso, Miró, Chillida, Saura, Tàpies, Christo, Appel, Alexander Calder o Fernand Léger i que juntament amb les anteriors, son ... una selecció de les millors obres de la Col.lecció Bassat, exposades a la Nau Gaudí de Mataró durant els darrers cinc anys i que ara es veuran a l'àrea metropolitana de Barcelona juntament amb noves adquisicions del fons artístic, mai exposades públicament fins ara. L'exposició, que s'inaugura el 22 de juny, romandrà oberta fins al 2 d'octubre i ha sigut organitzada pel Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró (format per la Fundació Carmen & Lluis Bassat i l'Ajuntament de Mataró), i el Centre d'Art Tecla Sala, un dels principals equipaments culturals metropolitans, qui ha produït la mostra.

 

 
Imágenes de la Exposición
Tàpies-Chillida

Entrada actualizada el el 22 jun de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones