Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Lluís Ribas. 40 anys d’exposició en exposició

Dónde:
El Monestir - Museo de Sant Cugat / Jardins del Monestir, s/n / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
16 feb de 2017 - 30 mar de 2017
Inauguración:
16 feb de 2017 / 19:00
Comisariada por:
Artistas participantes:
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
En primer lloc vull agrair molt sincerament a l'ajuntament de Sant Cugat per haver organitzat aquesta exposició commemorativa dels 40 anys de la meva primera exposició individual, en aquest marc incomparable que és el monestir de Sant Cugat. També haig d'agrair a tots els que participen en els actes programats d'una manera totalment altruista. Però sobre tot vull agrair-vos a tots vosaltres, que, uns amb la compra d'alguna de les meves obres, altres amb el vostre recolzament moral, i també, perquè no dir-ho, als que heu criticat la meva feina, m'heu ajudat a ser qui sóc i per això us dono les gràcies a tots. Aquesta festa, que per mi ho és, no vull que sigui una festa per omplir el meu ego, ja que per sort o per desgràcia el meu ego està colmat. Vull convertir aquesta celebració en una festa solidaria. Ja fa anys que vaig posar en marxa ... el projecte "art solidari", que unes vegades més visualitzat i altres d'una manera més discreta porto a terme. En aquesta ocasió vull que el meu treball sigui el pal de paller que uneixi els esforços que està portant a terme el club Rotary per acabar amb la pòlio al món, malaltia que jo conec bé perquè la vaig patir quan tenia un any i mig i la segueixo patint. Tots els diners recaptats en la venda de llibres, pòsters, etc. seran íntegrament destinats a la compra de vacunes contra la pòlio. M'he proposat que aquesta exposició sigui transversal i hem programat diferents actes i activitats que tindran lloc al llarg de febrer i març. Farem un taller de pintura. Visites guiades. La presentació del retrat que he fet de la Virginia Woolf, i l'escriptora i poeta Marta Pessarrodona presentarà la biografia que ha escrit sobre aquest genial personatge. I com a cloenda de l'exposició es farà una performance de dansa i cant que ha produït i dirigit la Laura Esteve i la seva escola sobre la meva obra. Us convido a participar en aquest projecte i en les activitats que es portaran a terme durant aquesta exposició. Lluís Ribas Artista

 

 
Imágenes de la Exposición
Lluís Ribas, Vallromanes (1959). 22 x 27cm. Oli sobre tela

Entrada actualizada el el 09 feb de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones