Exposición en Barcelona, España

Tallers Oberts BCN

Dónde:
Talleres y espacios de creación de Barcelona / Talleres y espacios de creación de Barcelona / Barcelona, España
Cuándo:
20 oct de 2017 - 22 oct de 2017
Inauguración:
20 oct de 2017
Organizada por:
Descripción de la Exposición
Del 20 al 22 d'octubre tornen els Tallers Oberts BCN organitzats per l'A-FAD amb el suport de l'ICUB i el CCAM. Les jornades de portes obertes dels tallers i espais de creació de Barcelona, Badalona i l'Hospitalet de Llobregat permeten conèixer de primera mà l'espai de treball dels artistes, artesans i dissenyadors. Hi participen un total de 150 creadors, i s'han programat més de 60 activitats repartides durant tot el cap de setmana: workshops, concerts, conferències, exposicions i vermuts, entre moltes altres propostes. A la web www.tallersobertsbarcelona.cat hi trobareu tots els creadors seleccionats al directori, el mapa, els horaris d'obertura i les activitats. FES RUTA: Ciutat Vella. Savina Vall, Espaibuenrollo, Teranyina, Chroma Restauració, Hàbit. Ciutat Vella i Eixample. Softheads, Sandra Llusà, Vuelasolayhombrepez, Luis Clúa, Estudio Nómada. Gràcia. Printworkers, Teo Peiró, Jiwar, Berta Sumpsi, Limonella, L'Automàtica, Stefania Lusini, Alba Condal. Eixample i Gràcia. Eometric, Rosó Cusó, Michael Swaney, Dos Tallers, Amalia Vermell, Òxids, Michael Roschach. Sant ... Martí. Francesca Piñol, Lauren Press, Taller del Clot, Kind of Cyan, Transfodesign, Oriol Aribau, Lucirmás, Gravina. Sant Andreu. David Bachiller, Elomi, Ingrid Solé, Peanuts & Nuts, Jaume Muñoz. Sarrià, Sant Gervasi. Kima Guitart, Lourdes Perlas, Cristina Figarola, Assumpció Espada, Maria Cifuentes. Horta, Guinardó i Nou Barris. Ligia Unanue, Sampere, Lalala Toys. Sants, Montjuïc. Alex Añó, La Roda, Feli Manero, La Capgirada, Flofliflo, Bas, Turbot Design. L'Hospitalet de Llobregat. Cristian Herrera, De Ubieta, María Pratts, Edifici Freixas (La Nave, Entresòl 1ª). Badalona. Flavia Castaño, Julia Fritz, Sussanna Pueyo i Matusalen Bikes. Després de Tallers Oberts és el torn d'Entre Tallers del 23 al 27 d'octubre, en què els visitants podran veure aquells espais que normalment no estan oberts al públic, com ara tallers de restauració i fons d'obra d'algunes institucions culturals i cinc escoles de creació de Barcelona. A la web www.tallersobertsbarcelona.cat/entre-tallers es podran veure les entitats que hi participen i reservar plaça per a les visites amb aforament limitat.

 

 

Entrada actualizada el el 18 oct de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones