Beca en Barcelona, España

Tardor Art 2013 - Programa'T

Premios / Dotación:

Premio

Cada una de las propuestas seleccionadas podrá recibir hasta un máximo de 1.500 Euros para la realización de las actividades.

Cuándo:
01 mar de 2013 - 31 mar de 2013
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 31-03-2013
Descripción del Premio
Convocatoria abierta a todas las galerías de Cataluña.

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

TARDOR ART 2013 - PROGRAMA'T és una convocatòria oberta a totes les galeries de Catalunya que vulguin proposar un programa paral·lel d'activitats entorn al seu propi programa expositiu. L'objectiu principal és animar a les galeries a repensar la seva pràctica més enllà de l'estricte marc expositiu, i oferir recursos per a poder desenvolupar propostes innovadores que tinguin com a finalitat generar nous públics, activar altres sentits o, en darrera instància, proporcionar noves dinàmiques que puguin enriquir el context galerístic del territori.

 

La intenció és que la 4a edició de TARDOR ART, amb la col·laboració i iniciativa de les galeries catalanes, elabori i presenti un programa i un calendari d'activitats suggerent, engrescador i capaç d'atraure tot tipus de públic.

 

1. La proposta que es presenti haurà d'estar ... vinculada a l'exposició o programació que aculli la galeria durant les dates de celebració de TARDOR ART 2013 i no ser de caràcter comissarial: haurà de ser una activitat paral·lela a l'exposició de la galeria.

 

2. Cada galeria optarà a una única ajuda en la mesura que només podrà fer una única proposta. S'acceptaran propostes creades conjuntament per diverses galeries però, en aquests casos, només podran optar a una sola ajuda.

 

3. Es tindrà en compte el caràcter contemporani de la proposta; que ressalti valors de l'exposició, ja sigui reforçant aspectes de la mateixa o bé generant dinàmiques destinades a captar nous públics; que suposi una tendència innovadora dins la mateixa programació de la galeria; que afegeixi interès i valor al context de les galeries i al panorama artístic de la ciutat de manera conscient. Tertúlies, conferències, taules rodones o de debat, tallers, trobades amb artista o artistes, seran la mena d'activitats que valorarà la comissió d'estudi, sense excloure formats més de tipus editorial o digital.

 

4. Es podrà atorgar, a cadascuna de les propostes seleccionades, fins a un màxim de 1.500 euros (Iva inclòs) d'ajuda per a la realització de les activitats.

 

5. Cada proposta haurà de comptar amb una memòria explicativa (extensió màxima de 3.000 caràcters) i amb la corresponent documentació que justifiqui la dotació pressupostària.

 

6. En cap cas el pressupost concedit podrà ser utilitzat per cobrir costos de producció de l'exposició en curs i/o despeses derivades de la seva difusió (volants, catàlegs, mailing, publicitat, càterings...). El pressupost haurà d'estar únicament vinculat a l'activitat complementària proposada per la galeria.

 

7. La comissió d'estudi, formada per Ane Agirre, Juan Canela i Eudald Camps, tres persones vinculades amb el sector artístic actual, serà l'encarregada d'estudiar, valorar i atorgar l'assignació de les ajudes a 20 projectes. Aquesta comissió, si ho considera oportú, podrà contactar amb les diferents galeries interessades per aclarir dubtes o ampliar conceptes de les propostes presentades.

 

8. Paral·lelament, la comissió d'estudi oferirà la seva ajuda i assessorament per tal de garantir un òptim desenvolupament del projecte i de la seva celebració. Les galeries interessades a participar que necessitin fer qualsevol consulta podran contactar-hi a través del correu comissariat@tardorart.com.

 

9. És obligatori que a la memòria explicativa aparegui la següent informació: nom de la galeria, telèfon, email i persona de contacte de la galeria, títol del projecte i agents implicats en el mateix.

 

10. Data límit per a la presentació de propostes: 31 de març de 2013. Les propostes s'hauran d'enviar per correu electrònic a coordinacio@tardorart.com. Aquelles propostes que arribin fora d'aquest termini, quedaran automàticament excloses del certamen.

 

11. La publicació del llistat dels projectes escollits estarà a la web www.tardorart.com a partir del dia 1 de juny de 2013.

 

12. Les propostes seleccionades no se celebraran el mateix dia, sinó que es podran anar succeint mentre duriTARDOR ART 2013, és a dir, entre el 16 de setembre i el 3 de novembre de 2013.

 

13. La quantitat assignada a les galeries seleccionades s'ingressarà de forma immediata una vegada hagi estat realitzada l'activitat i s'hagi presentat la factura original emesa per la galeria. La factura de la galeria haurà d'anar a nom de:

 

Gremi de Galeries d'Art de Catalunya

Rambla Catalunya, 68, ent. B

08007 Barcelona

Nif. G59856781

 

A la factura haurà de constar el nom del projecte, la seva vinculació amb Tardor Art 2013 i un número de compte on ingressar la quantitat assignada de l'activitat. La suma dels imports dels diferents serveis rebuts per a la realització de l'activitat hauran de quadrar amb a la quantitat atorgada per a l'activitat.

 

14. També s'haurà d'adjuntar una petita memòria de valoració de l'activitat (màxim 2.000 caràcters) així com les fotocòpies de les factures dels serveis rebuts mencionats prèviament a la dotació pressupostària.

 

15. Aquesta documentació s'haurà d'enviar per correu o portar en mà a la seu del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya abans del 20 de novembre de 2013.

 

16. Amb l'objectiu de dotar el projecte d'una major repercussió mediàtica, així com per concentrar i animar la presència de públic, es farà una presentació als mitjans de comunicació de l'inici de TARDOR ART 2013 - PROGRAMA'T, així com del calendari detallat de les activitats que es duran a terme.

 

 

 

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios