Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

2 exposicions

Dónde:
La GaLeRia / Sant Jordi, 14 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
Desde 09 mar de 2018
Inauguración:
09 mar de 2018 / 19:30
Horario:
De dimarts a divendres d'11 a 13,30 i de 17 a 20,30. Dissabte d'11 a 14 i de 17 a 20,30. Diumenge d'11 a 14
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
A partir del proper 9 de març La GaLeRia presenta l’obra més recent de la pintora Leticia Feduchi i de l’escultor Pascal Plasencia. Ambdós, cadascú amb un estil definit, conreen una figuració realista basada en l’interés pel volum, el color, la llum i els objectes quotidians. Aquesta és la primera vegada que Feduchi exhibeix el seu treball al nostre espai. Presenta principalment una sèrie de bodegons de petit format, en oli sobre tela, on flors, fruites o teles de colors, pintades al natural, són les protagonistes d’unes composicions que es recreen en la llum que desprenen, les textures i les relacions cromàtiques. També mostra alguns retratsen els que persegueix, de manera austera, transmetre la presència de la persona, deixar el seu testimoni. Per la seva banda, Pascal Plasencia, resident a La Floresta i artista habitual de La GaLeRia, presenta una vintena d’escultures i relleus en bronze i resina de poliester que responen ... adues etapes diferenciades: l’obra dels darrers anys, amb peces de volums contundents i ben definits; i la més recent, de composicions quasi filiformes, que fan la sensació de serefímeres i en les quals prenen força la llum i el color de la pàtina. Leticia Feduchi (Madrid, 1961) estudia pintura, dibuix i gravat a l’Escola Eina de Barcelona, a l’Istituto per l’Arte i el Restauro de Florència, al Círculo de Bellas Artes i a la Academia Amadeo Roca de Madrid. Francesc Artigau, Antonio López, Albert Ràfols-Casamada, Francesc Serra de Rivera, Amadeo Roca, Francesc Todó i Antonia Vilà han estat alguns dels seus mestres. Ha exposat habitualment a la galeria Artur Ramon de Barcelona i a la galeria Juan Gris de Madrid, i a nombroses col·lectives arreu de l’estat i d’Europa. Entre els seus retrats trobem a Manuel Royes (President de la Diputació de Barcelona), Manuel Carreras (President del Círculo Ecuestre) o Eduardo Mendoza (Premio Cervantes 2017) per a la Biblioteca Nacional de España de Madrid. Pascal Plasencia (Barcelona, 1962) estudia a l’Escola d’Arts Aplicades Llotja de Barcelona. S’inicia en l’escultura al taller de l’artista Montserrat Sastre i treballa posteriorment als tallers de Lluís Cera Davins i Ferran Ventura. Exposa a galeries, institucions públiques i fires internacionals d’art a Espanya, Andorra, França, Bélgica, Suïssa i Singapur. Complementa la realització de l’obra pròpia amb la d’encàrrec, tenint alguns projectes escultòrics a espais públics.

 

 

Entrada actualizada el el 08 mar de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!