Exposición en Barcelona, España

25 anys de galeria

Dónde:
Galería Jordi Barnadas / Consell de Cent, 347 / Barcelona, España
Cuándo:
07 jun de 2017 - 08 jul de 2017
Inauguración:
07 jun de 2017
Horario:
Dilluns de 17 a 20h. de dimarts a divendres matins de 10:30 a 13:30h. tardes de 17 a 20h. dissabtes matins d’11 a 14h. tardes de 17 a 20h. dilluns matí i festius tancat
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Teléfonos:
+34932156365
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
Artistas: Fernando Adam, Fernando Alday, Cristina Blanch, Alejandra Caballero, Manuel Castro, Àlvar Farré, Marc Figueras, Abel Florido, Vanessa Linares Capel, Joan Longas, Didier Lourenço, Marc Jesús, Miguel Olivares, Maria Perelló, Jordi Pintó, Rafael Romero, Gabriel Schmitz, Leo Wellmar. Un il·lusionat estudiant de historia de l’art, Jordi Barnadas, amb l’empenta del seu pare, va obrir ara fa 25 anys en plens jocs olímpics, la galeria que porta el seu nom. Va ser un atreviment posar-se a vendre pòsters al carrer Consell de Cent on es trobaven gairebé totes les millors galeries d’art de Barcelona, “l’anècdota” dels pòsters, però, va durar sols un parell de mesos. Passat un calorós i atrafegat estiu van arribar dos ingredients necessaris: l’aire condicionat i Sílvia Vila, co-directora. Als inicis, les exposicions eren principalment d’obra gràfica i sobre paper. Més endavant, a mida que anaven coneixent artistes començaren a organitzar exposicions individuals de pintura amb caràcter mensual. Als artistes que han anat exposant ... no els ha calgut tenir una gran trajectòria artística perquè Jordi Barnadas comptés amb ells. L’art que s’exposa i es ven a la galeria és un art sense pretensions filosòfiques, un art al que no li cal anar acompanyat d’un manual d’instruccions, s’explica per si mateix i connecta o no amb l’espectador, sense més. Un dels principals objectius ha estat sempre procurar arribar a un públic ampli. Des del 1995 participen en fires d’art a Barcelona i Madrid i des del 2000 en fires d'art d’àmbit Europeu, França, Itàlia, Bèlgica... A partir del 2013 compten amb seu Singapur participant des de llavors en diferents fires d’art Asiàtiques.

 

 
Imágenes de la Exposición
Abel Florido

Entrada actualizada el el 25 may de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 11 abr de 2024

ProjecteSD / Barcelona, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones