Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

4 exposicions

Dónde:
La GaLeRia / Sant Jordi, 14 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
Desde 07 oct de 2016
Inauguración:
07 oct de 2016
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Descripción de la Exposición
A partir del proper 7 d'octubre La GaLeRia presenta l'obra de Francesc Artigau, Marcos Palazzi, Mar Saiz i Xavier Serra de Rivera. És la primera exposició en una galeria dels quatre artistes plegats. Els quatre tenen des de fa anys els seus tallers a les instal·lacions de l'antiga fàbrica tèxtil Vilumara, situada al carrer Sant Pere més Baix, 42 de Barcelona. Els uneix la pintura i una intensa relació d'amistat. La mostra es compon de quatre exposicions en una on s'apleguen una seixantena de quadres amb diferents sensibilitats i estils. Tots ells són pintors figuratius i van de propostes més realistes a d'altres més pop o properes a la il·lustració o al surrealisme. Mentre que en uns es veu més l'interés per la composició, en d'altres predomina el tractament cromàtic o la psicologia i la construcció dels personatges. Francesc Artigau (Barcelona, 1949) inicia la seva formació acadèmica al 1954 i al 1958 ingressa ... a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi. Professor a l'Escola Eina de Barcelona (dibuix) entre 1975-2010, i a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (pintura) entre1988-2005. Treballa al seu taller de Sant Pere més Baix des de 1966; ha presentat més de 70 exposicions individuals i ha participat en nombroses col·lectives. Ha treballat principalment amb les galeries: Belarte, René Metras, Adrià, Trece, Sala Parés i Círculo del Arte. Marcos Palazzi (Barcelona, 1965), format a l'Escola Eina i a la Llotja. Des de 1986 ha realitzat exposicions a Barcelona, Saragossa, Nova York, Bologna i Berlin entre d'altres. Ha estat finalista al Visa Olímpic Art'92 i ha guanyat el premi Talens i el Primer Premi del concurs de Pintura Jove de la Sala Parés. Forma part del grup Where the hell is San Paulino. Mar Saiz (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Professora de dibuix a l'Escola Eina. Guardonada amb el Premi Fundació Banc de Sabadell del 43è Premi de Pintura Jove de Sala Parés. Beca Güell de pintura el 1995. Exposa principalment amb la galeria Esther Montoriol i Sala Parés. Xavier Serra de Rivera (Sant Joan Despí, 1946) estudia a l'Escola de Belles Arts de Sant Jordi i al Conservatori de les Arts del Llibre de Barcelona, entre 1960-65. Estudis lliures a Florència el 1970. El 1969 s'integra en el grup Tarot. L'any 75 és convidat a la XLII Biennal de Säo Paulo (Brasil). Viu i treballa a París entre1987-92. Exposa habitualment a Artur Ramon Art des de 1988. Exposicions individuals també a la Galerie Étienne de Causans de París, Clariana de Vic, Espai Volart de la Fundació Vila Casa de Barcelona, entre moltes altres.

 

 

Entrada actualizada el el 04 oct de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones