Exposición en El Port de la Selva, Girona, España

A+A Simpoiesis

Dónde:
ARBAR - Centre d'Art i Cultura / C. Plaça de la Catedral, 6 - La Vall de Santa Creu / El Port de la Selva, Girona, España
Cuándo:
10 jul de 2021 - 11 sep de 2021
Inauguración:
10 jun de 2021 / 19:00
Horario:
De jueves a sábado de 18 a 21h
Precio:
Entrada gratuita
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Teléfonos:
649732180
Correo electrónico:
info@arbar.cat
Descripción de la Exposición
El cicle "Simpoiesis" versa sobre el concepte de simpoiesis de Donna Haraway per analitzar, a partir de projectes performatius realitzats en els ecosistemes locals, l'estat d'hibris que caracteritza el món actual, com són les qüestions de gènere, l’ecologia i l’entorn mediambiental des d’una reflexió filosòfica centrada en la nova materialitat i el gir afectiu. INTERVENCIONS AL CENTRE ARBAR El dissabte 10 de juliol a les 18 h al centre ARBAR les artistes Ariadna Guiteras i Bàrbara Sánchez Barroso - Adriana Vila Guevara presenten les intervencions del cicle A+A Simpoiesis, resultat de la recerca efectuada al llarg de tot l'any i del període de residència a la Vall de Santa Creu. Les artistes faran una visita explicant els seus treballs: Ariadna Guiteras presenta la intervenció i el treball en procés "Aigua, llet i fang" a la Sala del Vi i Bàrbara Sánchez Barroso - Adriana Vila Guevara "Teixint-nos amb" a la ... Sala de l'Oli. Les intervencions es poden visitar fins a l'11 de setembre els dijous, divendres i dissabtes, de 18 a 21 h. A la pàgina web d'ARBAR es pot trobar la informació actualitzada dels projectes. * Per a l’assistència a la presentació de les artistes cal fer una inscripció prèvia gratuïta a info@arbar.cat fins al 9 de juliol. ACCIONS-PERFORMANCES IMPLICADES I En el marc del cicle A+A Simpoiesis, el dissabte 10 de juliol a les 19 h al centre ARBAR s’inicien les accions implicades de Bàrbara Sánchez Barroso – Adriana Vila Guevara "Els nusos que nuem" i, seguidament, l’acció d’Ariadna Guiteras "Cartes a l'aigua, la llet i el fang I" seguint el camí vell que va de la Vall a la desembocadura de la riera de la Vall. Aquestes accionsperformances permetran als participants descobrir una relació entre diferents éssers que configuren l’ecosistema. Així com establir un vincle entre ells per propiciar uns lligams de respecte, cura, col·laboració i empatia per experimentar i establir unes connexions de simpoiesis. * L’aforament a les accions-performances implicades és limitat i cal fer una inscripció prèvia gratuïta a info@arbar.cat fins al 9 de juliol. ACCIONS-PERFORMANCE IMPLICADES II El dissabte 28 d’agost a les 19 h Ariadna Guiteras presenta la segona part de l’acció "Cartes a l'aigua, la llet i el fang II" a les 19 h pels voltats hídrics de la Vall i amb final a la font del poble i Bàrbara Sánchez Barroso – Maria Marvila Una (espècie) de meditació crítica a la vinya 19.30 h a la vinya del Clumet. * L’aforament a les accions-performance implicades és limitat i cal fer una inscripció prèvia gratuïta a info@arbar.cat fins al 27 d’agost.

 

 
Imágenes de la Exposición
Pòster ARBAR 2021 https://www.arbar.cat
URL fuente

Entrada actualizada el el 05 jul de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Exposición
Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones