Exposición en Barcelona, España

Afectes secundaris

Dónde:
Art Jove. Sala d'Art de la Generalitat / Calabria, 147 / Barcelona, España
Cuándo:
05 dic de 2018 - 22 feb de 2019
Inauguración:
05 dic de 2018 / 19:00
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Artistas: Miguel Ayesa, Luca Rullo, Benzo, Coco Design, Lara Fluxà, Tatiana M. Melo. Amb aquesta exposició reunim cinc projectes que Sala d'Art Jove i Lo Pati Centre d'Art de Terres de l'Ebre han coproduït en el marc de la convocatòria Art Jove. Temporalitat, ritmes i context com a punt de partida. Com podem re-activar els processos de projectes fets en un altre moment i context? Fins a quin punt el medi afecta el projecte, o al revés; pot un projecte artístic contaminar un sistema? Una estratègia per a gestionar situacions de risc és apostar pels processos, més que pels resultats. Editar de nou la informació, consisteix en decidir què esculls i què descartes. Encreuaments de línies temporals i relats que es contaminen entre ells. Posicionaments diferents davant un mateix paisatge de fons, en un medi que abraça i aixafa a parts iguals. No descartar les tensions ni els dubtes com a material que va ... teixint cordes, estirant entre la memòria i la possibilitat de futur. En un moment històric on el desastre imminent - en l’àmbit social, ecològic, cultural, emocional- sembla sempre al límit del precipici, amb una exposició i cinc projectes artístics, no podrem aportar solucions al conflicte. Probablement, ni tan sols dades fiables. L’acció consisteix més aviat en un gest, en un apunt al marge. En compartir receptes i anècdotes, llistes de música i objectes que caben a una butxaca, per anar amunt i avall. Seguir rodant. Sense ancoratges ni respostes, compartint caigudes. El món se’n va a la merda però volem ballar i trobar-nos un cop més, discutir-ho encara que no solucionem res. O com diu Úrsula Q. Le Guin: “Això és. I tu ets. No hi ha seguretat. No hi ha final. La paraula s’ha d’escoltar en silenci. Hi ha d’haver foscor per a veure els estels. El ball sempre es balla sobre el lloc buit, sobre l’abisme terrible.”

 

 

Entrada actualizada el el 04 dic de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!