Exposición en Girona, España

Antoni Bernad. Retrats

Dónde:
Espai de Santa Caterina / Joan Maragall, 2 / Girona, España
Cuándo:
26 ene de 2017 - 31 mar de 2017
Inauguración:
26 ene de 2017
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
La mostra, forma part del programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas La mostra és un dels treballs més rellevants d'Antoni Bernad (Barcelona, 1944) com a retratista. El projecte destaca pel tractament que el fotògraf dóna al retrat i pel valor històric del document. Bernad utilitza majoritàriament el blanc i el negre amb contrastos subtils que els dota de naturalitat i calidesa. A més, les seves composicions sense artificis i els enquadraments directes atorguen a les fotografies una atemporalitat que els tornen resistents al pas dels anys. També cal destacar la seva capacitat per copsar l'"ànima" dels seus protagonistes. A l'exposició es poden veure 32 fotografies de personatges com Albert Porta, Antoni Llena & Àngel Jové, Antoni Tàpies, Artur Mas, Joan Miró, Pasqual Maragall i Sergi Aguilar, entre d'altres. Antoni Bernad (Barcelona, 1944) va estudiar Belles Arts i va començar a treballar com a grafista. Més tard, l'any 1966, es va instal·lar a ... París, on es va iniciar en el món de la fotografia de moda, en un moment en què, com ell mateix ha afirmat, la fotografia es començava a distingir com una disciplina artística. Aquest fotògraf, reconegut internacionalment, es declara admirador de la fotografia d'Irving Penn i actualment té obra al Museu d'Art Contemporani de Barcelona, al Museu Nacional Centro de Arte Reina Sofía, al Museu Nacional d'Art de Catalunya o, entre d'altres, al Museu del Disseny de Barcelona.

 

 

Entrada actualizada el el 23 ene de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 23 mar de 2024

Kewenig Galerie - Palma de Mallorca / Palma, Baleares, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
08 feb de 2024 - 09 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones