Taller en Barcelona, España

Art en obert_El nom de les coses

Dónde:
Experimentem amb l'Art- ESPAI EART / Torrijos, 68 / Barcelona, España
Cuándo:
19 ene de 2019 - 19 dic de 2018
Precio:
3 euros
Inscripción:
Cerrada desde 18-01-2019
Enlaces oficiales:
Web  Blog  Twitter 
Correo electrónico:
eartexperimentem@gmail.com
Descripción de la Formación
Dissabte 19 de gener de 2019 Horari/ Des de les 11 i fins les 13h Edats/ Intergeneracional. A partir d'un any Preu/ 3€ (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat) Amb l’acompanyament de l’artista-educadora Anna Dot L'Anna Dot ens proposa l'activitat "El nom de les coses", que planteja l'exploració del nostre entorn, a la recerca de paraules amagades, noves o oblidades, i de noms que potser encara no hem sentit mai. Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a públics generals, públics i famílies interessats en temes que vinculen art i educació. Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’un adult. Tots els adults són participants de l’activitat. Pots venir amb els pares, els fills, els nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí... amb infants o sense ells. La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts. Consisteix en passar-ho ... bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius. Un intent d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida. Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!!

 

 

Entrada actualizada el el 14 dic de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Exposición
03 may de 2024 - 02 jun de 2024

Uribitarte40 / Bilbao, Vizcaya, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación