Taller en Barcelona, España

Art en obert_Guateque fest. Posa les mans a la massa!

Dónde:
Experimentem amb l'Art- ESPAI EART / Torrijos, 68 / Barcelona, España
Cuándo:
25 ene de 2020 - 25 ene de 2020
Precio:
3 €
Inscripción:
Cerrada desde 24-01-2020
Dirigido a:
Artistas
Teléfonos:
932171877
Correo electrónico:
inscripcions@experimentem.org
Descripción de la Formación
El col·lectiu d'artistes K.G.G. us convida a preparar un guateque conjuntament! Porteu les vostres idees, mogudes i obsessions per celebrar-ho tot. Prepararem una festa totxs juntxs, us hi animeu? Diem guateque a un espai lliure de pressions i expectatives on l'important no són els resultats, sinó la cura i el compartir els processos creatius. Un procés creatiu pot ser qualsevol cosa que t'apassioni fer: una idea, objecte o joguina que et suposi un repte o que t'obsessioni amb molt de gust. Porteu aquestes 'cosetes' per compartir que per celebrar-ho farem un pastís entre totes i tots. El K.G.G. es defineix com un grup espontàniament auto organitzat que es reuneix setmanalment a la cuina d'EART, per menjar juntes i tramar cosetes guais. https://grupkgg.hotglue.me/ El col·lectiu va néixer en el marc de la Residència EART. La Residència EART és un espai físic, però també és un brou de cultiu, una possibilitat per generar i compartir processos ... i experiències. Aquest grup d’artistes residents del moment, que s’aplegava a la cuina d’EART amb una intenció relacional, es va trobar amb el rastre que va actuar com a detonant del col·lectiu. Unes sigles impreses sobre paper vermell, enganxades a les rajoles de la cuina K. C. G (Kitchen Consciouness Grup), una acció desplegada per Lluc Mayol a la sessió avaluativa del Curs d’agents articuladors de projectes artístics. 2018. Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació. Els infants a partir d’un any, han d’anar acompanyats com a mínim d’un adult. Tots els adults són participants de l’activitat. Pots venir amb els pares, els fills, els nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí... amb infants o sense ells. La proposta s’activa des dels processos de l’art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts. Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius. Un intent d’interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d’experiència compartida. Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!!! Veniu?

 

 

Entrada actualizada el el 20 dic de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todos los cursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de formación