Exposición en Terrassa, Barcelona, España

Assaig sobre la vida

Dónde:
Factoria Cultural de Terrassa / Rambla d'Ègara, 340 / Terrassa, Barcelona, España
Cuándo:
30 mar de 2021 - 08 may de 2021
Inauguración:
08 abr de 2021 / 19:00
Horario:
De lunes sábado de 16 a 21 h. y festivos si hay función
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Els pintors Keiko Ogawa i Albert Vidal fa 15 anys que comparteixen estudi, i ara també una exposició conjunta a l’Espai La Galeria. Tots dos, pintors figuratius, reflecteixen la vida des de diferents punts de vista: Ogawa, interior, amb una presència humana més propera, i Vidal, exterior, des de la distància, sobre els espais creats per la humanitat. Actualment les obres dels dos artistes estan exposades en diferents galeries de Catalunya, França i els Estats Units. Keiko Ogawa Tokio, 1974. Establerta a Barcelona des del 2005, Ogawa es va iniciar en la pintura a l’estudi de Goro Suguita a Tòquio l’any 1998. A Barcelona la seva pintura ha anat evolucionant cap a un realisme intimista. Normalment els seus temes són figures solitàries (molts autoretrats) en interiors on sovint es destaquen elements arquitectònics de l’Eixample Barceloní. Les seves composicions i la geometria dels terres hidràulics confereixen un ordre visual que contrasta amb ... la seva tècnica d’aspecte esbossat i el caràcter abstracte del seva valenta, tant de colors com de gest, pinzellada. L’artista ens vol transmetre valors com l’espiritualitat, la reflexió, l’observació, l’aprenentatge, la calma... però no a través d’un idíl·lic entorn natural, sinó vivint-lo des d’un món urbà que s’ofereix a embellir. Albert Vidal Barcelona, 1969. Es va llicenciar en Belles Arts a Barcelona, l’any 1992. El seu treball se centra en el paisatge, destacant sobretot panoràmiques dels entorns urbans on reflecteix la intervenció de l’home. Entre les seves obres podem veure una àmplia col·lecció de la ciutat de Barcelona però també ciutats d’Alemanya, Japó, Nova York..i deserts i superfícies marines. ‘Albert Vidal és un creador sintètic, que combina el gust per la bona pintura amb l’atracció continuada pels elements estructurals’ Sergio Vila-Sanjuán. ‘El nostre repte és que la gent s’aturi davant del quadre, encara que sigui per uns pocs segons, per endinsar-s’hi i deixar volar la ment.’

 

 
Imágenes de la Exposición
Albert Vidal & Keiko Ogawa. Assaig sobre la vida. Vista de la exposición — Cortesía del Centre Cultural Terrassa

Entrada actualizada el el 08 abr de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Exposición
03 may de 2024 - 02 jun de 2024

Uribitarte40 / Bilbao, Vizcaya, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones