Exposición en Barcelona, España

Barcelona Express

Dónde:
El Quatre Barcelona / Rosselló, 193 / Barcelona, España
Cuándo:
12 sep de 2013 - 10 oct de 2013
Inauguración:
12 sep de 2013
Organizada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición

BARCELONA EXPRESS

 

Barcelona ciutat de contrastos i d'acollida. Que agrada a qui ve de fora i que odien molts dels qui hi són dintre. Una ciutat que amb els darrers anys, ha aconseguit promocionar el seu estil arreu del món i que en canvi, amaga molts racons encara desconeguts pels seus mateixos habitants.

 

Cap a aquesta ciutat hem traslladat la nostre Galeria, que amb una trajectòria de 27 anys, empren una nova aventura amb les il·lusions renovades. I hem vingut amb tots els nostres estris, amb totes les nostres armes. Material, llums...però per damunt de tot els nostres artistes que són el resultat d'una feina continuada durant tots aquests anys. D'anar difonent el nostre estil i la nostra manera de entendre les arts visuals. Tant en escultura com en pintura. Lluitant per una forma d'estendre la cultura lluny ... del elitisme i apropant la bellesa a qualsevol que vulgui assaborir-la.

 

L'exposició amb la que comencem la temporada 2013-2014 no pretén més que presentar l'obra de dos joves artistes als que em procurat, des de els seus començaments, animar, aconsellar i a fi de comptes, difondre'ls la seva obra. Però hi ha una miqueta més...Amb el títol i la composició d'aquesta mostra 'Barcelona Express', anunciem de puntetes, en un xiu-xiu... el nostre aterratge a la Ciutat. En un record amagat de tots aquells que hi arribant a ella des de els llocs més insospitats.

 

Per una banda l'Àngel Asensio ens mostra la Barcelona nua, les seves afores i el que és veu des de aquestes afores. Per l'altre, la Mònica Castanys ens ensenya els nouvinguts sigui per uns dies o per sempre, mai se sap...., la gent als carrers d'aquesta ciutat cada cop més cosmopolita.

 

Una exposició de pintura 'estil El Quatre', figuració contemporània, actual; i per sobre de tot, de qualitat tècnica, transmetent emoció i sensibilitat.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Mònica Castanys & Àngel Asensio

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones