Exposición en Olot, Girona, España

Basaltades - Mostra confinada de fotografia 2020

Dónde:
Varios espacios de Olot / Varios espacios de la localidad / Olot, Girona, España
Cuándo:
31 jul de 2020 - 29 ago de 2020
Inauguración:
31 jul de 2020
Organizada por:
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
ACTES Divendres 31 de juliol - De 10 a 13 h. i de 14 a 17h., sessions de retrat de col.lodió a 30€. Interessats en fer-vos un retrat, reservar al mail: olotfotografia@gmail.com - A les 19 h. a l'Hospici, inauguració de les Basaltades 2020 d’Olot Fotografia, Mostra Confinada de Fotografia. Dissabte 1 d'agost - Presentacions de les exposicions per part dels autors. Es començarà a les 10:30 h. a l'Hospici. - De 10 a 13 h. i de 14 a 17h., sessions de retrat de col.lodió a 30€. Interesats en fer-se un retrat reservar al mail: olotfotografia@gmail.com - Continuació de les presentacions Dissabte tarda i diumenge matí: - Taller d'iniciació al macro. Tècniques d'aproximació d'il·luminació, apilat i enquadraments en el camp. Taller teòric/pràctic al camp. Preu: 60€ Adults - 35€ Infantil i juvenil Gratuït pels expositors de les Basaltades 2020 i membres d'Olot-fotografia. (reservar al mail olotfotografia@gmail.com) HORARIS I ESPAIS: L’Hospici, Sala Oberta 2, Sala 15: Feiners: de 10 a 13h i de 17 a 20h Dissabtes, diumenges i ... festius : d’11 a 14h i de 17 a 20h - Dilluns tancat. Claustre del Carme. De dilluns a dissabtes: de 10 a 19h - Diumenges i festius: de 10 a 13h. Can Trincheria Feiners: de 10 a 14h i de 16 a 18h Dissabtes: d'11 a 14h i de 17 a 19h - Diumenges i festius: d'11 a 14h. Sobre les Basaltades: El 22 d’abril del 2011 es va inaugurar a Castellfollit de la Roca la primera edició de les BASALTADES, unes jornades de fotografia contemporània que tenien com a prioritat apropar la fotografia a tothom. Organitzat per la mateixa entitat que porta a terme la Biennal Olot-Fotografia, amb una experiència de 30 anys, ha fet possible que s’hi pugessin veure imatges de fotògrafs d’arreu del mon. Eren unes jornades que celebràvem els anys que no teniem Biennal, des de març fins a novembre podíem gaudir de tres cicles d’exposicions, ja podíem gaudir de la mostra que vuit d’aquests fotògrafs nacionals i internacionals havien tingut l’amabilitat de cedir les seves fotografies per omplir un espai tant interessant com es l’antiga Església de Castellfollit. Aquestes edicions varen durar fins al 2015, Ara, i atès que hem hagut d’ajornar la Biennal Olot Fotografia 2020, la organització va decidir no deixar els espais vuits i recuperar les Basaltades, però aquest cop a Olot, agraint en tot moment la col·laboració de les entitats del Ajuntament i dels mateixos autors. I donat els moments que millor que recuperar Les Basaltades, unes jornades confinades per els autors que es puguin desplaçar sense cap problema, fent possible així que una petita part de la cultura no s’aturi. Els organitzadors valoren molt positivament aquella primera edició, la qual era decisiva per a portar a terme les properes i per a relacionar la fotografia amb uns indrets tant espectaculars com son aquest pobles on vivim.

 

 

Entrada actualizada el el 07 ago de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu ficha o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Promociones arteinformado
Exposición Online
03 jul de 2020 - 31 dic de 2021

Online

Exposición
11 jun de 2021 - 06 feb de 2022

Museo Guggenheim Bilbao / Bilbao, Vizcaya, España

Premio
08 jun de 2021 - 10 sep de 2021

Madrid, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones