Exposición en Mataró, Barcelona, España

Blanc

Dónde:
La Destil·leria Espai Cultural / Camí Ral, 282 - 284 / Mataró, Barcelona, España
Cuándo:
08 may de 2021 - 08 jun de 2021
Inauguración:
08 may de 2021 / 18 y 19 h.
Descripción de la Exposición
«Blanc» és la primera proposta de tema conjunt que treballen els artistes de la plataforma Sala Perill*. Es tracta d’un tema, que si bé s’ha suggerit i treballat en altres ocasions, no deixa de ser interessant, sobretot pels matisos i significats que cada artista hi troba i desenvolupa en cada nova oportunitat. L’exposició és una acció comuna dels artistes que han volgut contribuir a trencar l’espai aturat, a connectar i comunicar-se amb el blanc. Com a nexe, han plantejat un pretext per sortir d’allò estàtic i aïllat. En aquesta exposició hi trobareu el diàleg que han establert cadascun dels artistes participants en la proposta, els camins que han triat d’entre les possibilitats a les que evoca el tema: Nebulosa, somnis, veritat, espera, essència, harmonia, puresa, immensitat... Artistes de la Sala Perill: Albert Anglès · Alicia Giráldez · Antonia Cortijos · Carme Roher · Carmen Amador · Enric Macià · Fátima Tocornal · Gemma Canal ... · Guigui Kohon · Judy McCaig · Lola Gratacós · Lourdes Carmelo · Mia Llauder · Nicole Deuster · Núria Anguren · Pablo L. Martínez · Ramon Puig · Sebastià Macia · Silvia Walz · Wilma Wau · Xus Anglès *SALA PERILL: Un dels plantejaments principals de l’activitat de Sala Perill ha estat sempre donar més visibilitat a la joieria contemporània com a llenguatge artístic promovent trobades entre joiers i artistes d’altres disciplines. Ara, hem decidit fer un pas més, i el que era un espai d’exposicions situat al cor de Barcelona, evoluciona a una plataforma multidisciplinària d’art contemporani: Salaperill.online, una galeria virtual online i sobretot un espai de diàleg per facilitar activitats i projectes que millorin la visibilitat i el desenvolupament artístic dels membres de la plataforma, un espai més obert que esperem connecti amb el món de l’art contemporani actual, tant nacional com internacional.

 

 

Entrada actualizada el el 06 may de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
28 nov de 2023 - 31 ago de 2024

Madrid, España

Exposición
Desde 21 mar de 2024

Galería Elvira González / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
08 feb de 2024 - 09 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones