Exposición en Barcelona, España

Camins

Dónde:
Mezanina / Ramón y Cajal, 2 / Barcelona, España
Cuándo:
05 nov de 2015 - 20 nov de 2015
Inauguración:
05 nov de 2015
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
teresarius: promotors d'art els presenta una exposició de les artistes Montse Arnal i Karma Rovira. Representants de la Pintura Intuïtiva, ambdues artistes utilitzen les seves experiències espirituals i meditatives com a inspiració per a la creació d'obres que toquin la sensibilitat de l'espectador, obrint els seus sentits per connectar amb les arrels profundes del seu interior. La Pintura Intuïtiva tracta del poder curatiu dels colors, amb les seves diferents onades de vibració que permeten a un mateix connectar-se a un nivell més profund, desenvolupant una major consciència de si mateix i permetent que la naturalesa dels elements faci la seva part en el procés de sanació. L'obra pictòrica de les artistes Montse Arnal i Karma Rovira parla dels arbres i les seves branques flexibles però alhora forts, del mar i del seu constant anar i venir, dels cicles de la natura, de les connexions entre la realitat i la nostra percepció de ... la mateixa. Les seves imatges construeixen ponts a un món de color i boires, ajudant-nos a desconnectar de la realitat quotidiana i viatjar a l'altra banda del mirall, entrant en contacte amb les vibracions de dimensions paral·leles, visibles tot just amb els nostres ulls de l'ànima. L'exposició Camins, que es podrà visitar gratis a l'Espai Mezanina entre 05 de novembre i el 20 de novembre de 2015, porta una mostra de les últimes obres de Montse Arnal i Karma Rovira. Explorant tècniques mixtes i inspirant-se en la naturalesa i les seves formes orgàniques les artistes construeixen vibrants i coloristes imatges, plenes de creativitat natural i saludable auto expressió emocional. Montse Arnal va néixer a Barcelona, estudiant de Medicina i llicenciada en Dret, fa molts anys va prendre la decisió de dedicar-se a la pintura. Les seves obres plàstiques han de mirar-se des del punt de vista espiritual i emocional. Autodidacta durant molts anys, defineix la seva pintura com "intuïtiva", ja que mitjançant els seus pinzells intenta crear una atmosfera etèria i reflexiva.El seu aprenentatge acadèmic a l'Escola de Pintura Carme Muset a Barcelona la va fer obtenir el Primer Premi de Pintura Carme Muset l'any 2001. Karma Rovira va néixer a Mataró (Barcelona). De formació autodidacta. Aprèn la teoria del color a l'Escola de Carme Muset de Barcelona, on es va enamorar de la tècnica del pastís.Va guanyar en l'any de 1994 el 1r Premi de Pintura Carme Muset. Després d'uns anys sense pintar i trencant totalment amb l'estil i les tècniques anteriors, juntament amb altres companyes ha creat el grup Antakarana de Pintura Intuïtiva, amb tècniques mixtes i experimentals. El 2008 va rebre una Menció d'Honor a l'Acadèmia Internazionale Greci-Marino a Itàlia.

 

 

Entrada actualizada el el 13 oct de 2015

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Exposición
09 may de 2024 - 13 jul de 2024

Helga de Alvear / Madrid, España

Formación
29 may de 2024 - 02 jun de 2024

Auditorio 200 - Edificio Nouvel - Museo Reina Sofia / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones