Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Cap al silencia del color

Dónde:
Pou d'Art / Balmes, 35 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
04 may de 2013 - 08 jun de 2013
Inauguración:
04 may de 2013
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

Les obres que presento en aquesta exposició formen part d'una gran sèrie anomenada 'Puzles'. Vaig començar aquesta sèrie fa gairebé 20 anys, amb el neguit de representar plàsticament la idea d'allò que considerem la realitat sòlida i material que ens envolta. Aquesta realitat que ens sembla constituïda d'elements fixats i ben diferenciats, és el resultat del que els nostres sentits limitats ens transmeten...

 

Potser hi ha una altra realitat amagada, o moltes altres. I fragmentant aleatòriament la composició i recomponent-la apareixen escenes, objectes, figures que no hi eren al principi, suggerint realitats superposades.

 

La meva pintura està impregnada de música, des de l'apel?lació de les sèries (opus) per distingir una etapa de l'altra fins a la composició, on el ritme és aparent: ritme de les formes que duren més o menys temps, silencis, ... i contrapunts a diverses veus. De l'opus precedent on el ritme ens donava una sensació d'arquitectura, a poc a poc van apareixent les 'Sensacions rítmiques' que veiem a la primera sala. Els colors de les sensacions rítmiques es perden amb el pas del temps i neix el silenci del color o, per ser més exactes, l'intersilenci del color de la segona sala. Perquè intersilenci? Perquè són composicions on el color ja no és el protagonista sinó que esdevé una aparició fugaç i sorda enmig dels matisos de grisos i blancs per centrar tota l'atenció en el ritme i les figures improbables que poden sorgir.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Claudia Salamonesco

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.