Residencia en Barcelona, España

Convocatòria oberta residència EART

Cuándo:
31 oct de 2017 - 16 nov de 2017
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 16-11-2017
Dirigido a:
Artistas
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción del Premio
Per accedir a estudis de la Residència EART a partir de desembre de 2017 Valorem, sobretot, que els artistes vulguin presentar el seu treball a tot tipus de públic i puguin fer tallers i activitats educatives al voltant del seu procés creatiu per a públic en general. Si apliques a la convocatòria és important que coneguis les prioritats i idiosincràsia del projecte. Et recomanem que consultis els projectes que realitzem i que pots trobar en aquesta web i en el bloc www.activitatsdart.org Per aplicar a la residència EART has de fer arribar un dossier en format PDF amb la següent informació a l’adreça de correu: francesca@experimentem.org Carta de motivació: Com creus que es pot vincular el teu treball a projectes educatius de l’entitat? Què creus que pot aportar al teu treball el fet de conviure en un context com la Residència EART? Dades de contacte (email, telèfon) Període en el que estàs interessat/da i tindries disponibilitat ... per incorporar-te a la residència Especificar preferència per espai individual o compartit Statment (breu descripció conceptual del teu treball). Currículum Dossier d’obra recent Proposta de projecte a desenvolupar a EART, si és el cas Web/ blog Serveis bàsics de la Residència Accés lliure als estudis (sense restricció horària) Cuina comunitària Pati de 300 metres quadrats (espai tranquil i solejat) Connexió ADSL sense fils Lavabo accessible per minusvàlids i amb canviador per nadons Servei de neteja d’espais comuns DATES / del 31 d’octubre al 16 de novembre 2017 PREU / segons les mides dels estudis. N’hi ha de 10m2, 15m2 o 20m2. A partir de 130 € per persona aproximadament. Si apliques a la convocatòria és important que coneguis les prioritats i idiosincràsia del projecte. Et recomanem que consultis els projectes que realitzem i que pots trobar en aquesta web i en el bloc www.activitatsdart.org

 

 

Entrada actualizada el el 02 nov de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la ficha de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Promociones arteinformado
Exposición Online
20 abr de 2022 - 11 jul de 2022

Online

Exposición
24 jun de 2022 - 14 oct de 2022

Biblioteca del Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía / Madrid, España

Premio
01 oct de 2021 - 31 ago de 2022

Madrid, España

Formación
27 jun de 2022 - 01 jul de 2022

Museo Nacional del Prado / Madrid, España

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios