Residencia en Barcelona, España

Convocatòria oberta residència EART

Edición:
2018
Cuándo:
01 feb de 2018 - 25 feb de 2018
Dónde:
Barcelona, España
Inscripción:
Cerrada desde 25-02-2018
Dirigido a:
Artistas
Enlaces oficiales:
Web 
Correo electrónico:
francesca@experimentem.org
Promociones arteinformado
Descripción del Premio
Per accedir a estudis de la Residència EART a partir d'abril de 2018 Valorem, sobretot, que els artistes vulguin presentar el seu treball a tot tipus de públic i puguin fer tallers i activitats educatives al voltant del seu procés creatiu per a públic en general. Si apliques a la convocatòria és important que coneguis les prioritats i idiosincràsia del projecte. Et recomanem que consultis els projectes que realitzem i que pots trobar en aquesta web i en el bloc www.activitatsdart.org Per aplicar a la residència EART has de fer arribar un dossier en format PDF amb la següent informació a l'adreça de correu: francesca@experimentem.org Carta de motivació: Com creus que es pot vincular el teu treball a projectes educatius de l'entitat? Què creus que pot aportar al teu treball el fet de conviure en un context com la Residència EART? Dades de contacte (email, telèfon) Període en el que estàs interessat/da i tindries disponibilitat per ... incorporar-te a la residència Especificar preferència per espai individual o compartit Statment (breu descripció conceptual del teu treball). Currículum Dossier d'obra recent Proposta de projecte a desenvolupar a EART, si és el cas Web/ blog Serveis bàsics de la Residència Accés lliure als estudis (sense restricció horària) Cuina comunitària Pati de 300 metres quadrats (espai tranquil i solejat) Connexió ADSL sense fils Lavabo accessible per minusvàlids i amb canviador per nadons Servei de neteja d'espais comuns DATES / De l'1 al 25 de febrer de 2018 PREU / segons les mides dels estudis. N'hi ha de 10m2, 15m2 o 20m2. A partir de 130 € per persona aproximadament. Si apliques a la convocatòria és important que coneguis les prioritats i idiosincràsia del projecte. Et recomanem que consultis els projectes que realitzem i que pots trobar al nostre web www.experimentem.org i en el bloc www.activitatsdart.org

 

 

Entrada actualizada el el 13 feb de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu ficha o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.
Promociones arteinformado
Exposición Online
20 jun de 2022 - 14 ago de 2022

Online

Exposición
28 jun de 2022 - 30 jul de 2022

Juana de Aizpuru / Madrid, España

Premio
01 oct de 2021 - 31 ago de 2022

Madrid, España

Formación
06 oct de 2022 - 30 jun de 2023

Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) / Valencia, España

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios