Exposición en Barcelona, España

Crónica Barcelonesa

Dónde:
Lacontra Centre de Creació i Difusió d'Art / Puríssima Concepció, 9. Poble Sec. / Barcelona, España
Cuándo:
23 abr de 2016 - 14 may de 2016
Inauguración:
23 abr de 2016 / 19:00
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
LACONTRA Centre de Creació i Difusió d'Arts (Carrer de la Puríssima Concepció, 9, Poble Sec, Barcelona) inaugura l'exposició "Crónica Barcelonesa" de Valérie Blanchard (França) el proper dissabte 23 d'abril a les 19h. La inauguració s'acompanya del concert de "Run On Sentence" (Portland, USA - Indie/Folk) a les 20:30. Entrada Lliure i de Gorra. LACONTRA inaugura aquest dissabte 23 d'abril a les 19h. l'exposició individual "Crónica Barcelonesa" de Valérie Blanchard i, a les 20:30h, "Run On Sentence" (Portland, USA) en concert a Barcelona dins la seva gira europea "Feelings". "Crónica Barcelonesa" de Valérie Blanchard mostra pintures on es representa la vida quotidiana de l'ésser humà d'aquí i d'allà; menjant, bebent, a la platja, envoltat de música..... com a petits i colorits estudis sociològics de personatges barcelonins amb un estil falsament "naif" i un toc de relaxada ironia. Contes d'una ciutat. Artista pintora autodidacta nascuda a París el 1965, Valérie pinta i exposa des de ... 1993 a França i l'Estat Espanyol, on resideix des de fa 6 anys. L'exposició es podrà visitar del 23 d'abril al 14 de maig. Entrada Lliure. La inauguració de l'exposició ve acompanyada del concert dels americans "Run On Sentence" (Portland, USA - Indie/Folk) a les 20:30h. com a part de la seva gira europea. Run On Sentence és una banda d'Indie-Neo-Soul-Folk de Portland (USA) d'una delicada senzillesa exquisida, tant pels amants del gènere com per aquells que se submergeixen per primera vegada en els seus acords i lletres que s'abracen a una sentida i peculiar veu com un amant en sortir el sol. Run On Sentence han compartit escenari amb Rodriguez, Vic Chesnutt, Elf Power, The Builders, The Butchers, i una llarga llista d'artistes tant als USA com a Europa. A la seva nova gira europea que aquest 23 d'abril arriba a LACONTRA, Run On Sentence presenten el seu nou àlbum "Feelings", una barreja de sentiments subterranis amb ales de fènix que combina el millor de "Mumford and Sons", "Stereophonics" o "Starsailor" però des d'una òptica genuinament americana de grandiloqüents paisatges i no menys grans laments d'optimisme. Veritable plaer per a ànimes i cossos.

 

 
Imágenes de la Exposición
Valérie Blanchard, Inauguración

Entrada actualizada el el 19 abr de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.