Exposición en Barcelona, España

Del vell al nou / Del nou al vell

Dónde:
Arts Santa Mónica / Rambla Santa Mònica, 7 / Barcelona, España
Cuándo:
15 feb de 2018 - 03 abr de 2018
Inauguración:
15 feb de 2018
Comisariada por:
Organizada por:
Descripción de la Exposición
Artistes: Daniela Ortiz/Xose Quiroga, Jesus Galdón, Tom Carr, Jordi Tolosa Patricia Gomez/Maria Jose Gonzalez, Jordi Canudes/Isabel Banal, Mariona Moncunill /Sergi Botella, Sitesize i Carlos Pazos Textos: Xavier Antich, Joan M. Minguet, Mercè Alsina, Bernat Puigdollers i Txema Romero Comissària: Fina Duran Organitzen i produeixen: Arts Santa Mònica i Museu d’Art de Cerdanyola Exposició produïda conjuntament per Arts Santa Mònica i el Museu d’Art de Cerdanyola, comissariada per Fina Duran, neix amb la voluntat de ser presentada de manera itinerant a diferents llocs patrimonials, per tal d’establir un diàleg entre els artistes actuals i la memòria dels llocs. El relat de l’exposició mostra com, des del present, anem teixint el fragments de la realitat que ens arriben del passat. La mirada de diferents artistes ens qüestiona de quina manera construïm aquest relat i a partir de quins elements ens anem creant la identitat i la memòria. Les obres dels artistes participants s’acompanyen de ... la reflexió de diferents teòrics al voltant de les qüestions que estructuren l’exposició. A cadascun dels llocs on es presentarà la mostra es realitzarà una peça artística que reflexionarà sobre un dels espais patrimonials de la ciutat a partir de la creació contemporània; és el cas de Carlos Pazos que està preparant una instal·lació per a l’Arts Santa Mònica amb què farà una revisió de la seva exposició Un elefant en els llimbs celebrada l’any 1993.

 

 

Entrada actualizada el el 19 mar de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.