Exposición en Barcelona, España

Desconcert. Ciutat, soroll i màquina 1890-1990

Dónde:
Centre Cultural La Casa Elizalde / Valencia, 302 / Barcelona, España
Cuándo:
11 may de 2022 - 22 jul de 2022
Inauguración:
11 may de 2022 / 19 h
Horario:
De lunes a viernes de 10 a 14 h y de 16 a 20 h. Sábados de 10 a 14 h
Precio:
Entrada gratuita
Enlaces oficiales:
Web  Twitter 
Descripción de la Exposición
A cura d’Alexandra Laudo “Desconcert. Ciutat, soroll i màquina, 1890 – 1990” és una exposició construïda com una partitura, a partir d’una selecció de fotografies i filmacions provinents del fons fotogràfic Finestres de la memòria i d’altres arxius de la ciutat. L’exposició ens proposa un exercici sinestèsic: imaginar, a partir de documents visuals, la història sonora de l’Eixample i de Barcelona al llarg del segle passat, especialment aquella vinculada als sons i els sorolls generats per les màquines i els aparells que van anar irrompent a l’espai públic i a l’entorn domèstic, transformant el paisatge sonor de la ciutat: cotxes, tramvies, maquinària industrial, ràdios, televisors i telèfons, entre molts d’altres. A l’exposició participen també quatre artistes contemporanis –Eulàlia Garcia Valls, Laura Ginès, Martí Madaula Esquirol i Xavi Rodríguez Martín–, cada un dels quals ha desenvolupat una obra nova a partir d’una o diverses imatges incloses a l’exposició. Finestres de la Memòria és un ... projecte impulsat per La Casa Elizalde que promou i difon un fons fotogràfic construït a partir de la digitalització de fotografies i registres fílmics i videogràfics dels arxius familiars de veïnes i veïns de l’Eixample. El fons, en permanent creixement, va conformant una memòria col·lectiva i veïnal d’aquest barri i, per extensió, de la ciutat de Barcelona.

 

 

Entrada actualizada el el 26 abr de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!