Exposición en Barcelona, España

Dessota l''escorça

Dónde:
Talent & Co / Llibertat, 13. Local / Barcelona, España
Cuándo:
13 feb de 2014 - 10 mar de 2014
Inauguración:
13 feb de 2014
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Artista plàstic nascut al barri de l’Eixample de Barcelona, ja dibuixava les parets que tocaven el seu bressol (sense obra gràfica), i així, des de sempre es dedicà a pintar, experimentant amb diferents estils, sempre en un àmbit familiar i personal, tot fent-lo compatible amb les hores d’estudis i laborals. La seva inquietud per la pintura fa que comenci a produir, amb els anys de maduresa, una obra més reglada, amb un sentit entre si continuat, sent un conglomerat de la primera avantguarda, com l’expressionisme o l’abstracció lírica, amb trets de figurativisme i pinzellades de collage. Formà part del Col·lectiu d’Artistes del Barri de Sant de Barcelona, realitzant exposicions conjuntes, i amb seu projecte individual, arribà a materialitzar-se a Talent&co, amb el títol “dessota l’escorça” exposa obrés molt personals, tot fent un repàs a les emocions més intimes. Jordi Costa sempre ha estat atret per l’equilibri geomètric formal, sent el dibuix tècnic una gran ... influencia en tota la seva obra. Va estudiar Delineació i començar Arquitectura tècnica i Topografia, on el traç lineal es refermà, i aquest paper, representat en l’actual sèrie “2014_A”, és d’actor principal, tot fent simbiosi amb fons molt texturals i abstractes. Però això és el present de març de 2014, demà, continuarà buscant altres formes i altres medis, per altres conceptes. Una cita de Soledad Lorenzo que ell adopta per resumir el seu pensament d’arrels autodidactes: “Porque la realidad del arte es emocional y no tiene dogmas, como tienen las palabras”

 

 

Entrada actualizada el el 25 sep de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Exposición
21 may de 2024 - 22 sep de 2024

Museo Nacional del Prado / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
24 abr de 2024 - 02 jun de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones