Exposición en Alaró, Baleares, España

Els Tretze de na Pola

Dónde:
Casal Son Tugores / Clastra de Son Tugores / Alaró, Baleares, España
Cuándo:
09 dic de 2016 - 15 ene de 2017
Inauguración:
09 dic de 2016
Organizada por:
Artistas participantes:
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
Fruit d'una col·laboració entre l'Associació de Dimonis d'Alaró i l'artista Rafa Forteza resident a la localitat. Baix aquest títol es presenten els tretze nous vestits de la nova colla dels Dimonis d'Alaró inspirats amb el misteriós Avenc de na Pola. Sinopsis biográfica Txema González Bravo (www.rafaforteza.net) Les primeres incursions de Rafa Forteza al món de la creació es remeten als primers anys dels 80, quan el camp de tensió de múltiples moviments anti-art que van precedir a la seva generació havien teoritzat sobre l'art "total" (Joseph Beuys), art com a "filosofia crítica" (Duchamp) i "la mercaderia com a obra d'art" (Warhol). (...) Rafa Forteza obté en 1983 la seva llicenciatura en Belles arts per la Universitat de Barcelona. En 1981 comença a exposar en la Galeria 4 Gats i un any més tard és finalista en la IV Biennal de Barcelona. En els tallers Tristan Barbarà pren contacte amb les tècniques del gravat i els llibres ... de bibliòfil. Allí realitza les sèries "La muralla" -gravats de 2 x 1 metres- i "Macla" -gravats de 2 x 2 metres-, adquirits per als seus fons pel MOMA (Nova York), el Centre Pompidou (París) i el Museu Nacional Centre d'Art Regna Sofia (Madrid). (...) Des dels anys 80 la seva presència en fires com a ARC, Art Basel o Art Cologne és contínua, cites a les quals acudeix des de llavors fins a l'actualitat amb la Sala i el CCC Pelaires (Palma). En 1991 resideix en Collioure (França) i exposa en el seu museu. En 1992 es trasllada a Dortmund (Alemanya), on obre un taller en el qual realitza l'obra que s'exposarà en 1994 en la Fundació Miró. La seva primera retrospectiva l'organitza el Centre d'Art Casal Solleric (Palma, Mallorca) en 2002. Guardonat en diverses ocasions per la Fundació Miró, ha treballat en tallers repartits per Barcelona, Mallorca, Anglaterra, París, Munich i Madrid. Actualment tot el seu treball ho desenvolupa a Alaró (Mallorca) (...)

 

 

Entrada actualizada el el 13 dic de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones