Exposición en Son Servera, Baleares, España

Estela Miguel Bautista

Dónde:
Ca'n Dinsky & Co. / Camí des tren, 7 / Son Servera, Baleares, España
Cuándo:
10 jun de 2016 - 30 jun de 2016
Inauguración:
10 jun de 2016 / 20:00
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Estela Miguel Bautista (Cuenca, 1992) treballa des de la materialitat de la vida; des de, sobre i per. El seu propi procés de producció artística passa per la mirada atenta a les petites coses, una mirada activa que permet un continu work in progress, una atenció especial a les petites coses que conformen la vida, els seus hàbitats i les seves relacions. El seu treball en escultura és, per tant, part d'aquesta mateixa manera d'entendre la creació artística: una invitació a latrobada de la senzillesa de la vida a través dels seus materials més fútils i més propers, tot produint espais que donen valor a aquesta mateixa experiència, des del joc de la immaterialitat de la gràfica i la materialitat infame de la quotidianitat. "Sempre duc al damunt el meu quadern, en format quadrat, i hi escric paraules claus, hi dibuix i hi apunt referents. Sempre m'han agradat les formes orgàniques, ... contengudes, rodones, que són indicis de coses però no són res: una pedra, un estómac, una aranya, un traç sincer. Encara que, d'un temps ençà, m'he deixat seduir per objectes del nostre entorn domèstic, que em conviden a parlar del meu context, de la llar i de les relacions, del temps i de l'espai que habitam i ens transforma. Som matèria. Ens trobam en estat sòlid o líquid, en duresa de cuir, consolidats o potser som barbotina que s'escampa a les nostres mans. Treball l'escultura per crear espais que posin en valor la corporeïtat i la sensació, per construir instal·lacions on la gràfica s'integri com a cos. Durant, lleugeresa, habitació, buit, rutina, cartografia, ara, intimitat, instant, hàbitat i alvocat... són paraules que m'agraden. Sempre no existeix. Tot és inestable..." Estela Miguel (1992, Cuenca) Llicenciada en belles arts per la Universitat de Castella la Manxa. Beca Bilateral a la UFRGS, Porto Alegre, Brasil. Actualment cursa màster en ceràmica: 'Art i Funció'. UPV-EHU, Bilbao. Texte: Andrea Corrales Devesa Cita: Estela Miguel Bautista

 

 

Entrada actualizada el el 10 jun de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones