Exposición en Torroella de Montgrí, Girona, España

Homo Artist

Dónde:
Can Quintana - Museu de la Mediterránia / Carrer d Ullà, 31 / Torroella de Montgrí, Girona, España
Cuándo:
26 jul de 2023 - 28 ago de 2023
Inauguración:
26 jul de 2023
Precio:
Entrada gratuita
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
L’art està estretament relacionat amb la naturalesa humana. És una activitat que utilitza les emocions i l’intel·lecte per crear obres que tenen determinades característiques estètiques. Les diferents formes de representació artística corresponen a la necessitat d’expressió que té l’ésser humà. L’artista a través de les seves creacions transmet no tan sols emotivitat, sinó també missatges que ens fan reflexionar sobre la nostra existència i la vida en general. De fet, l’art es converteix en una eina que pot canviar o educar la societat. De vegades, hi ha instants en que es manifesta de forma especial i espontània una connexió entre l’espectador i l’obra de l’artista, si més no, jo ho veig així. Ja sigui en una galeria, al museu o al carrer, m’agrada intentar captar imatges que representin un reflex d’aquesta complicitat. En definitiva, sensacions i mirades que de forma estimulant i divertida pretenen ser testimoni d’aquesta experiència. BIOGRAFIA Enric Curto (Barcelona, ... 1957) Comença de forma autodidacta a introduir-se en el món de la fotografia. S'especialitza en macrofotografia, publicant des de 1989 a diversos llibres i revistes d'àmbit científic i de divulgació. Cal destacar la seva aportació a l'Enciclopèdia de "La Història Natural dels Països Catalans". Posteriorment, interessat amb el "Blanc i Negre" com a mitjà d'expressió, amplia els seus coneixements tècnics a l’Escola Gris Art (Barcelona). Des de 1992 realitza diversos tallers amb fotògrafs de reconegut prestigi i a l'any 1994 el seu treball és escollit per la crítica en el "Fòrum de la Primavera Fotogràfica". Des del 2001 col·labora amb l’agència Millennium Images Ltd. i en l'any 2003, obté menció honorífica en el “Premi Europeu FNAC de Fotografia”. Des de l’any 1995 ha realitzat nombroses exposicions tant individuals com col·lectives. En l’any 2005 coprodueix un projecte fotogràfic amb paisatges urbans de Barcelona i cinturó. Aquest treball és presentat a l’Ajuntament de Barcelona i culmina en diverses exposicions i la publicació del llibre “Barcelona – Fàbrica de somnis”. Fotògraf col·laborador amb "Artist & Barcelona" i membre de Qgatfoto. Co-director en la primera edició del LUMÍNIC festival i comissari de la 5ª Biennal de Fotografia de Sant Cugat del Vallès.

 

 

Entrada actualizada el el 20 jul de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones