Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

In & Out

Dónde:
La GaLeRia / Sant Jordi, 14 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
28 abr de 2017 - 30 jun de 2017
Inauguración:
28 abr de 2017 / 19:30
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
FECHA DE CIERRE SIN DETERMINAR. Didier Lourenço presenta “In & Out”, una exposició que explora la frontera entre la vida privada i la pública així com la interacció de l’ésser humà amb l’entorn a partir de la mirada. La mostra s’estructura amb 5 sèries diferents, de les quals Neighbours, Invisibles i Brooklyn són novetats dins el seu repertori. La primera d’elles fa servir el tema d’un edifici de veïns per indagar en el significat de l’espai personal. La seva versió inclou instants de fantasia al costat d’escenes típiques de la vida a la llar i dóna un sentit de continuïtat entre el que es fa a dins i fora de casa. En canvi, les dones Invisibles i les Brooklyn són evolucions de temàtiques que ja havia tractat: els interiors amb figura i les cares universals respectivament. Invisibles posa l’accent en les diferents maneres com podem jugar amb la imatge pròpia de cara ... als altres. I les cares Brooklyn aporten una visió multicultural al model de retrat femení que persegueix. Les altres pintures pertanyen als grups dels Walkers i les Bicicletes que se centren tant en l’anar i venir de la multitud com també en la manera com l’individu s’hi confon o destaca fent servir l’esguard per establir complicitat amb l’espectador. La mostra, que compren unes quaranta pintures de les quals més de la meitat són olis sobre tela i la resta tècniques mixtes sobre paper, és testimoni del pes específic que la producció de Didier Lourenço ha adquirit a través dels anys. Les seves figures amables han escapat de la narració descriptiva per esdevenir la manifestació d’un ric món intern que plasma una contemplació reflexiva de l’existència de l’home. Didier Lourenço (Premià de Mar, 1968) va aprendre els oficis de pintor i litògraf a través del contacte i estudi dels artistes de variada filiació estilística que acudien al taller litogràfic del seu pare. La seva trajectòria té un una llarga llista d’exposicions individuals arreu de Catalunya i a algunes ciutats com Madrid o Osca, però ha exposat més a l’estranger que a la resta de l’estat espanyol.

 

 

Entrada actualizada el el 27 abr de 2017

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.