Exposición en Barcelona, España

Jaume Plensa

Dónde:
Museu de Montserrat (MDM) / Abadía de Montserrat / Barcelona, España
Cuándo:
10 may de 2019 - 22 mar de 2020
Inauguración:
10 may de 2019
Organizada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Espai d'Art Pere Pruna Jaume Plensa instal·larà una escultura a l’atri de la basílica de Montserrat la primera quinzena del mes de maig de 2019. Culminarà, així, la restauració d’aquest espai (neteja de materials escultòrics i dels esgrafiats i, sobretot, reparació del paviment de marbre) que s’ha dut a terme els darrers mesos. Coincidint amb la instal·lació d’aquesta peça a l’exterior, l’artista protagonitzarà també una exposició al Museu de Montserrat, amb una selecció de dibuixos i obra gràfica que també preveiem inaugurar al mes de maig. Jaume Plensa (Barcelona, 1955) és un artista de materials, sensacions i idees. Les seves referències abracen la literatura, la poesia, la música i el pensament. Ell es considera, abans que res, escultor, tot i que el seu procés creatiu ha transitat per múltiples disciplines. Les seves obres s’adrecen a la condició mateixa de l’ésser: la seva essència física i espiritual, la consciència de si mateix i ... del seu passat, els seus codis morals i dogmes i la seva relació amb la natura. El treball de Plensa ha obtingut una gran repercussió internacional: exposa regularment a galeries i museus d’Europa, Estats Units i Àsia. I una part molt significativa de la seva obra és la que desenvolupa per a espais públics, amb obres instal·lades permanentment arreu del món: Espanya, França, Japó, Anglaterra, Corea, Alemanya, Canadà, Estats Units, Xina, etc.

 

 

Entrada actualizada el el 18 dic de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.