Exposición en Terrassa, Barcelona, España

La foscor visible

Dónde:
Factoria Cultural de Terrassa / Rambla d'Ègara, 340 / Terrassa, Barcelona, España
Cuándo:
07 nov de 2019 - 01 dic de 2019
Inauguración:
07 nov de 2019 / 19:00
Horario:
de lunes a sábado de 16 a 21 h. y festivos si hay función
Artistas participantes:
Documentos relacionados:
Descripción de la Exposición
‘Sempre he volgut moure pedres’ explica Camino, ‘al fer-ho, es posen en ordre tant les seves formes com els seus continguts’. Amb les seves escultures l’artista busca respostes a preguntes que porten a fer-se altres preguntes. ‘Intento ordenar el caos’, sintetitza. A l’exposició L a foscor visible, Camino ens mostra una estreta interrelació i complementarietat entre les peces, combina gravat i escultura, aplicant ambdues tècniques, sovint aplica gravat a l’escultura i escultura al gravat. ‘Què és sinó una planxa de gravat calcogràfic sino un baix relleu?’ es pregunta el crític d’art Francesc Carbonell en el text de presentació. ‘De la oscuridad surgió la luz. Junto a la luz, nació la sombra. Sin luz no habría formas y sin formas no habría materia. La luz la sombra muestran la corporeidad de los objetos, de las esculturas. Ángel Camino Ángel Camino va néixer a Valladolid i va viure al País Basc on va conèixer l’escultor Jorge ... de Oteiza i va posar rumb a la seva vena artística mentre seguia els seus estudis de Química Industrial. Més tard. va estudiar a Deba (País Basc) l’Escola Massana (Barcelona) i a l’Atelier 17 a París. Als anys setanta i vuitanta es va dedicar a la docència a l’escola Illa de Sabadell, a l’Escola Massana i l’Escola de Gravat de Calella, entre d’altres centres. Actualment resideix i té l’estudi al Penedès. Algunes de les seves obres de caràcter monumental es poden veure de forma permanent a Amurrio (Álaba), Corea del Sud, Begues i Fuerteventura. Camino ha obtingut diversos premis, tant de gravat com d’escultura, beques i reconeixements.

 

 
Imágenes de la Exposición
Ángel Camino. La foscor visible — Cortesía del Centre Cultural Terrassa

Entrada actualizada el el 08 nov de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.