Exposición en El Prat de Llobregat, Barcelona, España

LAB Supersimetria 2019

Dónde:
Centre d'Art Torre Muntadas - Sala d'Art Josep Bages / Jaume Casanovas, 80 / El Prat de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
15 mar de 2019 - 26 abr de 2019
Inauguración:
15 mar de 2019
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Descripción de la Exposición
SUPERSIMETRIA: fent visible l'invisible Presentació del projecte LAB Programa d’accions i intervencions d'Anna Colominas, Cindy Kuijpers, Ester sin h i Mara Morales. Amb la col·laboració d'Ángela Palacios, membre del col·lectiu Fireplace Documentació i publicació: Laia Galindo. - SUPERSIMETRIA ni es crea ni es destrueix, es transforma en un programa d'accions i presentació pública de l'experiència del projecte laboratori de pràctiques artístiques i formació col·lectiva iniciat el 9 de març. Obrim el procés SUPERSIMETRIA i els espais del centre d'art a través d'accions proposades per les participants del laboratori en les que el públic pugui construir els seus propis recorreguts. * SUPERSIMETRIA és part dels PROJECTES LAB que es caracteritzen per concebre el Centre d'Art Torre Muntadas com un espai de trobada, contacte i suport a la creació i formació d'agents culturals, educatius i socials de la ciutat. S'organitzen dos LAB a l'any en grups d'entre sis i vuit persones amb interessos comuns per posar en marxa una ... experiència de producció i formació continua que es desenvolupa en una sèrie de sessions a la sala d'art Josep Bages concebuda com un laboratori. /UNZIP és el dispositiu de Suport i Mediació de les arts visuals al Prat, que té la seva seu central al Centre d’Art Torre Muntadas Horari: De dimarts a divendres de 16.30 h a 20.30 h Caps de setmana d'11 a 14 h

 

 
Imágenes de la Exposición
LAB Supersimetria 2019 — Cortesía de /UNZIP

Entrada actualizada el el 25 abr de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!