Exposición en Sant Pere de Vilamajor, Barcelona, España

Les Dones al Centre

Dónde:
Centre d'Art La Rectoria / Av. Cuatro Caminos, s/n / Sant Pere de Vilamajor, Barcelona, España
Cuándo:
13 mar de 2021 - 04 abr de 2021
Inauguración:
13 mar de 2021 / 12:00
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Ens plau comunicar-vos que reprenem la nostra activitat, una activitat que no ha parat perquè hem aprofitat les setmanes, els mesos, de silenci, imposades per la lluita contra la Covid-19, per preparar i organitzar l’activitat d’aquest 2021, una tasca força complexa atenent les circumstàncies. Ens hi empeny, com sempre, la nostra voluntat fundacional de treballar per l’Art i els seus creadors. El Centre d’Art la Rectoria torna a obrir, doncs, les seves portes aquest dissabte dia 13 de març. Com en anys anteriors, dediquem aquest mes de març a les dones, a fer-les visibles, i, en el nostre cas i com es lògic, el dediquem a les dones artistes que han treballat al Centre des de l’inici. L’exposició que inaugurarem dissabte vinent, “Les Dones al Centre”, es una exposició col·lectiva on les protagonistes son les obres creades per aquestes dones durant les seves estades a la Rectoria i de les quals ... n’han fet donació per formar part del nostre fons d’art. Si pots, si les restriccions t’ho permeten, t’animem a que vinguis a veure-les: per l’art, per la cultura i per les dones.

 

 

Entrada actualizada el el 08 mar de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.