Exposición en Cadaqués, Girona, España

MONS DIFERENTS

Dónde:
Salas de Exposiciones Societat l'Amistat de Cadaqués / Pza. Dr. Trèmols, 1 / Cadaqués, Girona, España
Cuándo:
18 sep de 2010 - 30 sep de 2010
Inauguración:
18 sep de 2010
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
La mostra està formada per una sèrie de fotografies espontànies realitzades en indrets tan diferents del món com Catalunya, Alaska, Marroc, Islàndia i Xile. Les fotografies, màgiques, misterioses i essencialment belles, estan acompanyades per textos que transmeten a l espectador les sensacions viscudes per Cors al realitzar-les, compartint així les seves pròpies experiències. La mostra està composta per una vintena d imatges. El paper utilitzat no és habitual per imprimir fotografies, però li va molt bé al fotògraf perquè satura els colors i realça les imatges, malgrat que no tinguin retocs. El resultat final és gairebé pictòric. Aquesta exposició, que és itinerant, és la primera d?aquest jove fotògraf de Santa Coloma de Farners, que ha estat guardonat amb el Primer premi del 27è Concurs fotogràfic de viatges de la Llibreria Ulyssus i amb el Primer premi del II Concurs de fotografia de la revista Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya.

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

La
... mostra està formada per una sèrie de fotografies espontànies realitzades en indrets tan diferents del món com Catalunya, Alaska, Marroc, Islàndia i Xile.

Les fotografies, màgiques, misterioses i essencialment belles, estan acompanyades per textos que transmeten a l'espectador les sensacions viscudes per Cors al realitzar-les, compartint així les seves pròpies experiències.

La mostra està composta per una vintena d'imatges. El paper utilitzat no és habitual per imprimir fotografies, però li va molt bé al fotògraf perquè satura els colors i realça les imatges, malgrat que no tinguin retocs. El resultat final és gairebé pictòric.

Aquesta exposició, que és itinerant, és la primera d?aquest jove fotògraf de Santa Coloma de Farners, que ha estat guardonat amb el Primer premi del 27è Concurs fotogràfic de viatges de la Llibreria Ulyssus i amb el Primer premi del II Concurs de fotografia de la revista Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya.

 

 

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
26 mar de 2024 - 29 abr de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones