Exposición en Torroella de Montgrí, Girona, España

Mons Flotans

Dónde:
Can Quintana - Museu de la Mediterránia / Carrer d Ullà, 31 / Torroella de Montgrí, Girona, España
Cuándo:
28 jun de 2023 - 24 jul de 2023
Inauguración:
28 jun de 2023
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Les imatges presentades van ser preses al Japó, a les ciutats d’Osaka, Nara, Kyoto i Tokyo entre el 2014 i el 2019. Treballant exclusivament en analògic i polaroid, sobretot en sobreimpressió, Caroline Faiola ens ofereix una visió onírica d’un món flotant on el tema i els estats d’ànim de l’autora s’acaben entrellaçant per explicar-nos una mateixa història. BIOGRAFIA Nascuda el 1985 a Paris, Caroline Faiola és una artista fotògrafa franc-italiana. Des de 2016 viu i treballa entre el Baix Empordà i la seva ciutat natal. Graduada en art, moda i fotografia, el seu treball associa realitat i il·lusió. Privilegiant l’analògic i sovint les múltiples exposicions, treballa amb tècniques mixtes (foto, collage, tinta, paraules...). Caroline Faiola juga amb els ulls de l’espectador, l’interroga, el transporta dins d’un univers entre realitat i somni. Durant els diferents viatges a través del món realitza diverses sèries, particularment a Nova York, on es va instal·lar un any ... el 2010. En paral·lel a la fotografia, treballa durant anys com a estilista en estudis de fotografia i premsa de moda. Les seves darreres sèries de fotos li permeten establir una relació més íntima amb la matèria: el paper està tallat i treballat, la imatge està descomposta per tornar a ser unida. Des de 2019, el seu treball està publicat a la revista bi-anual francesa Liberty’s Magazine.

 

 

Entrada actualizada el el 27 jun de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones