Exposición en Barcelona, España

Mostra de projectes artístics en residència

Dónde:
Fabra i Coats / Sant Adrià, 20 / Barcelona, España
Cuándo:
15 mar de 2022 - 30 may de 2022
Inauguración:
15 mar de 2022
Descripción de la Exposición
La ‘Mostra de projectes artístics en residència’ és un espai concebut per a que es coneguin els 84 projectes artístics residents que actualment allotja el centre, dels quals 63 s’han incorporat recentment amb la Convocatòria general de Residències Artístiques 2021-2022, a la que es van presentar 240 candidatures -més del doble de l’anterior, al 2018- La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació (FiC) és un entorn multidisciplinari i ofereix als artistes residents espais de creació totalment gratuïts, així com suport a través de diferents serveis i programes Compta amb acords amb altres espais culturals de la ciutat per tal de compartir recursos, acollint residents en col·laboració. És el cas de Sant Andreu Contemporani (SAC), el Tantarantanna, el SAT! i la Massana, entre d’altres El proper dia 15 de març s’inicia la ‘Mostra de projectes artístics en residència’ a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació (FiC). Fins al 30 de maig, un dia a ... la setmana, els artistes residents tindran l’oportunitat de compartir els seus projectes i connectar amb altres companyes de la FiC. També hi està convidada la comunitat artística de la ciutat, així com públic general que hi pugui tenir interès. La FiC és un equipament públic per a la creació, amb caràcter multidisciplinari que dona suport a les diferents pràctiques artístiques contemporànies, aportant espais, recursos i acompanyament durant totes les fases del procés creatiu. També teixeix relacions dins del mateix sector cultural amb altres àmbits com l’educació, el territori i la ciutadania. Com a punt de partida, el primer dia de la mostra, a les 10.00h, en Carles Sala, coordinador executiu de l’equipament, donarà la benvinguda i presentarà dades sobre residències i activitat a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. A continuació, s’iniciaran les primeres presentacions. Les sessions s’estructuren en un format dinàmic: Cada resident disposarà de 10 minuts per a presentar el seu projecte. Hi haurà un espai comú on plantejar preguntes, comentar, connectar… Durant aquesta primera jornada, s’introduiran 8 projectes: Parking Shakespeare, Comerse a un travesti (Colectiva Travestias), Joana Dark, As de Guia, Alçada Mínima, Jessica Moroni, L’Afluent i Connectats Cooperativa.

 

 

Entrada actualizada el el 11 mar de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones