Exposición en Barcelona, España

Musical

Dónde:
Sala Parés / Petritxol, 5 / Barcelona, España
Cuándo:
14 dic de 2019 - 29 ene de 2020
Inauguración:
14 dic de 2019 / 12:00
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
A propòsit d’aquesta exposició, centrada en un tema proposat per la galeria, alguns artistes ens han fet veure que un dels atractius per participar-hi era el repte que suposava. Donat que hi havia un tema, d’una banda, calia respectar-lo mantenint amb ell un fil conductor, per prim que fos; de l’altra, calia també dur-lo al territori propi, a l’espai singular de cadascú. L’exposició mostra com els deu artistes ha aconseguit aquest difícil equilibri, segurament fent un exercici de imaginació, entesa com la capacitat de figurar-se imatges a partir d’una idea. Cada personalitat artística es manifesta amb força i, alhora, veient les obres en conjunt, percebem que hi ha un vincle real i quasi indefinible… com si el so dels diferents instruments, fins i tot compositors, formessin un gran acord. Veiem la música, la sentim… en el doble significat de sentir. Carmen Alvar: la memòria vibrant del moviment d’una mà, tocant diferents instruments ... musicals. Dominika Berger: la música que ve de dins, la que neix d’allò que és més intens… Marcos Cárdenas: les altres músiques, les més naturals i espontànies, els cants dels ocells… Leticia Feduchi: la bellesa que adquireixen uns instruments musicals quan són estimats. Brigitte Szenczi i Juan Antonio Mañas: la formalització visual de les emocions que produeixen diferents obres musicals. Carlos Morago: el que pot omplir un piano tot sol… i el que pot arribar a suggerir. Gloria Muñoz: la bellesa efímera dels fruits i l’encant permanent de les partitures… el pas del temps. Miguel Rasero: l’equilibri impossible d’una dansa somniada… Miquel Vilà: la tempesta d’un Beethoven trepidant, encès i crepuscular. Com diu l’escriptor Joaquim Español: << L’objectiu de totes les arts es el mateix: la construcció d’una forma i la intensificació dels significats >>. La pintura i la música ens ho deixen ben clar en aquesta exposició. En el seu marc podrem viure, de manera singular, l’Afinitat que hi ha entre ambdues arts. Es tracta dels cinc concerts que tindran lloc tots els dissabtes a les sis de la tarda i fins l’11 de gener. Excel·lents músics del Conservatori del Liceu ens oferiran obres que van des de J. S. Bach fins a D. Xostakóvitx i compartiran l’espai de la galeria amb els deu artistes de l’exposició, junts i en afinitat, ens faran passar molts bons moments.

 

 

Entrada actualizada el el 10 dic de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
13 abr de 2024 - 25 may de 2024

Galería Elba Benítez / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones