Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

My way

Dónde:
La GaLeRia / Sant Jordi, 14 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
21 abr de 2023 - 10 jun de 2023
Inauguración:
21 abr de 2023
Precio:
Entrada gratuita
Organizada por:
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
A partir del proper 21 d’abril La GaLeRia presenta “My way”, la tretzena exposició individual de l’artista Didier Lourenço al nostre establiment. La mostra està conformada per una vintena llarga d’obres entre pintures sobre tela, pintures sobre paper i escultures, que ratifiquen el seu actual moment creatiu. “My way” també és el títol d’una de les obres exposades que presenta ciclistes en moviment. Destaca el fons per la quantitat de rodes; cercles de colors que s’entrecreuen, que encerclen, que es superposen, que fan pensar en anelles olímpiques, però que esdeven un curiós estampat on l’única figura femenina es belluga a contracorrent. Fons bonics, fons florits i jocs de plans amaguen el company de la també a mitges visible protagonista: el sublim elefant. Retrats d’elles amb mirada lúcida; elles a l’espai ingràvid dels somnis; i ella també a les escultures de ferro pintat, sola o en grups de Walkers i Ciclistes on, tot i ... resolent-se en el pla, adquireixen més mobilitat en haver-se multiplicat el joc de llum i ombres que els dona vida i els punts de vista de l’espectador. La figura femenina omnipresent. L’execució d’aquestes obres es fa a través de formes sintètiques, força en el color, varietat de textures, joc de plans, etc. Aquesta particular manera de fer i els temes tractats fan que la seva obra connecti de seguida amb el públic. Didier Lourenço (Premià de Mar, 1968) de formació autodidacta, va aprendre els oficis de pintor i litògraf a través del contacte i estudi dels artistes de variada filiació estilística que acudien al taller litogràfic del seu pare. Avalen la seva trajectòria una llarga llista d’exposicions individuals arreu de Catalunya i a altres ciutats de la Península com Andorra o Madrid. També exposa molt a l’estranger (New York, Seattle, Los Angeles, Hong Kong, Puerto Rico, New Orleans, Nashville, South Africa, Las Vegas, Miami, Singapore, entre d’altres).

 

 

Entrada actualizada el el 21 abr de 2023

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones