Exposición en Barcelona, España

Ànimes de paper

Dónde:
Galería Jordi Barnadas / Consell de Cent, 347 / Barcelona, España
Cuándo:
06 jun de 2012 - 30 jun de 2012
Inauguración:
06 jun de 2012
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

Com a incís comentar-vos que aquest el proper mes de juny farà 20 anys que varem obrir la galeria. Durant dues dècades, hem treballat per defensar la figuració contemporània i creiem haver-nos consolidat en el sector galerístic actual.

 

Tot i que celebrarem el nostres 20 anys de trajectòria el proper juliol amb una col·lectiva de gran format, és l'exposició individual de l'artista Pedro García Villegas, la que coincideix amb l'aniversari.

 

'ÀNIMES DE PAPER' és la primera exposició individual a la galeria de García Villegas. Les seves anteriors exposicions varen ser tot un èxit a nivell de vendes i premsa.

 

Durant tot el mes de juny mostrarem la qualitat artística i l'originalitat dels seus collages fets amb retalls de revistes PARIS MATCH dels anys 50 i 60. Aquesta revista francesa, esdevé la seva paleta ... de colors, a les seves pàgines hi troba el tons que necessita, la paraula precisa pel personatge que retrata, els neutres idonis per les l'ombres.

 

Ens impressiona la seva especial habilitat per captar les expressions dels rostres.

 

Les seves obres amb tenen més d'una lectura i requereixen sempre de dues visions: una allunyada per apreciar l'obra en la seva totalitat i una altre de prop, per descobrir les paraules amagades.

 

Una de les virtuts de les seves peces, és que agraden a tot tipus de públic, des del col·leccionista entès fins el nou vingut que per primer cop entra en una galeria d'art. I això és un mèrit incontestable.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Pedro García Villegas

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.