Exposición en L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España

Periferia. La ciutat amagada

Dónde:
TPK Art i Pensament Contemporani / Av. Josep Tarradellas i Joan, 44 / L' Hospitalet de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
29 ene de 2024 - 13 feb de 2024
Inauguración:
29 ene de 2024 / 19h.
Precio:
Entrada gratuita
Descripción de la Exposición
PERIFERIA, la exposició fotogràfica La ciutat amagada En aquesta exposició volem compartir el procés de treball del projecte Perifèria. Una mirada plural sobre els espais perifèrics de L’Hospitalet. Un arxiu d'imatges que construeixen un relat particular i alternatiu del nostre territori. Volem posar a la ciutat d'Hospitalet en el centre de les nostres mirades. Enguany en el TPK hem posat el focus a la ciutat de L’Hospitalet. Volem construir relats alternatius del nostre territori, que vagin més enllà dels establerts i que es donen per fet sense ser qüestionats. En el Fotolab iniciem al setembre un projecte col·laboratiu sobre els espais perifèrics d'Hospitalet. En aquest projecte participa un grup de persones molt heterogeni i procedent de diverses disciplines, però que per a aquest taller ha utilitzat la fotografia com a eina de recerca i reflexió. Volíem col·locar la perifèria en el centre de la nostra mirada. Durant aquests mesos hem compartit passejades fotogràfiques, debats ... i sessions d'edició de tot el material aportat pels participants. Fruit d'aquest treball s'ha generat un enorme arxiu d'imatges, caleidoscòpic i plural, on cada mirada individual suma. Hem qüestionat i repensat les idees i estereotips associats a la perifèria, com ens relacionem amb ells i com afecten la nostra manera de mirar la realitat i representar-la. Som molt més permeables a idees preconcebudes i a prejudicis del que en principi ens agradaria admetre, i en aquest taller hem fet un esforç per donar-li la volta a aquests esquemes per a tractar d'entendre les singularitats de la perifèria d'Hospitalet; un espai que sovint es desdibuixa per la seva pròpia essència canviant , es difumina i fusiona amb els territoris confrontants. Interrogant amb les imatges i sorprenent-nos amb la riquesa d'aquests espais. En aquesta exposició compartim aquest arxiu d'imatges i el procés de treball d'aquest projecte que continua creixent i evolucionant.

 

 

Entrada actualizada el el 23 ene de 2024

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan Avanzado

¡Posiciona tu galería o museo a través de nuestra plataforma!

  • Publica y promociona hasta 500 obras de tus artistas.
  • Contacta con tus clientes potenciales desde cada una de ellas ¡No cobramos comisiones!
  • Da mayor visibilidad a tus eventos o exposiciones ¡Te garantizamos un acceso destacado a todas ellas!
  • Accede al Algoritmo de ARTEINFORMADO y mantente informado sobre los artistas con mayor crecimiento en los últimos 5 años.
  • Conecta con la gente del sector como artistas o coleccionistas a través de sus perfiles.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones