Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Polítiques del sòl

Dónde:
Centre d'Art Maristany / Carrer d'Àngel Guimerà, 2 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
13 dic de 2019 - 03 mar de 2020
Inauguración:
13 dic de 2019 / 19:00
Horario:
De dilluns a divendres, de 10 a 13:30h i de 17 a 21h Dissabtes, d'11 a 14h, i de 17 a 20:30h
Comisariada por:
Organizada por:
Descripción de la Exposición
Polítiques del sòl investiga, des de la imaginació artística, diferents maneres d'habitar el lloc per part de diferents formes de vida. Habitar, ocupar, sojornar o raure, sempre implica una relació dels cossos amb la seva exterioritat, ja sigui humana o no humana, la qual transforma profundament les maneres de ser tant de l'un com de l'altre. Partint d'aquesta doble inflexió eticopolítica que comporta tot acte d'habitar, el projecte explora les complexes interrelacions de les subjectivitats en els seus entorns, com una ocasió per pensar les dinàmiques biopolítiques, geopolítiques, necropolítiques que determinen l'existència en totes les seves manifestacions, i al mateix temps, per explorar les condicions de possibilitat d'habitar altrament. Per mitjà de diferents pràctiques eticoestètiques, encarnades i situades, que entenen la crítica no com a negació sinó com a afirmació, la mostra es pregunta de quina manera l'art pot contribuir a imaginar una reinvenció de la vida, dels sistemes de ... valor i de les formes de coexistència, per poder fer front als reptes multifacètics que encarem en les primeres dècades del segle XXI. Projecte guanyador de la Convocatòria de Projectes Curatorials del Centre d'Art Maristany 2019, Sant Cugat del Vallès Activitats relacionades: Dissabte 19 d'octubre, a les 11h. Vides nòmades, afectes mòbils. Taller de construcció d'un jardí de plantes invasores. A càrrec de Vicky Benítez Divendres 13 de desembre a les 19h. Inauguració i visita a l'exposició a càrrec del seu curador Dissabte 25 de gener a les 11 h. Activisme creatiu i guerrilles narratives. Taller obert a càrrec de Kevin Buckland Dissabte 1 de febrer a les 11h. Paisatges copròfags i com viure-hi feliç. Deriva periurbana a càrrec de Sergi Selvas Dissabte 8 de febrer a les 11 h. L’agrarietat. Perejaume en conversa amb Christian Alonso Dijous 20 de febrer a les 18h, Punt de trobada a càrrec de l'Helena Rotés Els dijous a les 18h, Punt de trobada, programa de recorreguts comentats

 

 

Entrada actualizada el el 11 dic de 2019

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
26 abr de 2024 - 30 jun de 2024

Fundación Juan March / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones