Exposición en Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España

Ritmos, Movimiento y Atmósfera

Dónde:
Sala Rusiñol / Santiago Rusiñol, 52 / Sant Cugat del Vallès, Barcelona, España
Cuándo:
14 jun de 2013 - 10 jul de 2013
Inauguración:
14 jun de 2013
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

Andreu Fresquet ens presenta una extraordinària mostra dels seus darrers treballs per cloure la temporada d'exposicions de la Sala Rusiñol.

 

Ja des de molt petit tenia una ferma convicció: ser pintor. Com que el seu interès per la pintura anava en augment, es matricula a l'Escola d'Arts i Oficis. Posteriorment va anar a la Central on va tenir professors com García Morales, Jaume Muxart i Joan Moncada.

 

Amb uns amics forma el grup Trec Grec. Realitza la seva primera exposició el 1963, a l'Entitat Cultural A.C.C. a Cartagena. Comença a presentar-se a concursos de pintura ràpida, guanyant molts d'ells. Aquests concursos el porten a conèixer altres pintors amb els quals formaria, el 1967, el grup de la Sala d'Art Modern.

 

A aquests anys segueix la seva ... etapa formativa a l'Escola d'Arts del Llibre, a Barcelona, i a l'Escola Internacional de Pintura Mural Contemporània, a Sant Cugat del Vallès.

 

Pintor infatigable, ha exposat contínuament a les principals ciutats del nostre país. També a l'estranger: als Estats Units, Alemanya i Bèlgica.

 

Els dos temes bàsics entorn als quals gira la seva obra són la figura i el bodegó, en els que un escrupulós dibuix ha configurat la forma, mentre que el color amb veladures cobreix la superfície. Els autèntics protagonistes de les seves obres són el moviment i el dinamisme.

 

'Ritmes, moviment i atmosfera' és la proposta que ens ofereix i ens trobem amb l'agradable sorpresa de què manté, amb més intensitat en els continguts, aquelles formes expressives que sempre ens han atret -bodegons i composicions de fruites, teteres i tasses de blanca porcellana, moviments de dansa- i que, en resum, són un desig de llibertat.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Andreu Fresquet

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Promoción

¡Dale más visibilidad a tu evento!

  • Accede a la mayor y más atractiva comunidad del arte iberoamericano de forma rápida, eficaz y económica.
  • Obtendrás una posición destacada en todas las secciones de ARTEINFORMADO, priorizando a los usuarios de la ciudad/país del evento.
  • Multiplica las visitas a la perfil de tu exposición.
  • Te garantizamos un mínimo de 25.000 impresiones cada 15 días. Además, podrás hacer un seguimiento en tiempo real de todas tus visitas diarias.
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones