Exposición en Torroella de Montgrí, Girona, España

Som riu

Dónde:
Can Quintana - Museu de la Mediterránia / Carrer d Ullà, 31 / Torroella de Montgrí, Girona, España
Cuándo:
01 jun de 2022 - 27 jun de 2022
Inauguración:
04 jun de 2022 / 12:00
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
Explorar la intuïció, el nostre jo salvatge a través del del cos, del moviment, de la improvisació. Explorar-la en entorns naturals, en el silenci, en els ecos que ressonen en el cos. Tornar, tornar al nostre cos: reconnectar i explorar conscientment la pell que habitem. Sentir les memòries que guardem en el nostre cos i que ens recorden constantment allò que encara ens queda per sentir, per deixar sortir. Replantejar una vegada i una altra la sexualitat regida pel patriarcat i tot el seu llegat que portem en el nostre inconscient. “Som Riu” és un projecte fotogràfic amb el que reconnectar amb la nostra intuïció, part salvatge, instintiva a través de la consciència corporal, del moviment i del contacte amb la naturalesa. Som riu, som vida BIOGRAFÍA Marta Cots (nascuda a Barcelona el 1993) és una artista d’ànima salvatge i creativa. Des de ben petita ha passat hores creant mons imaginaris i treballant amb diverses eines creatives. ... Fa uns anys va decidir enfocar-se en la fotografia, en la que es va formar i de la que exerceix a nivell professional. Arran de la pandèmia i de l’aïllament que vam viure, va poder connectar amb un desig latent en ella: apropar-se al cos i a la dansa de manera personal i creativa, englobant així més disciplines artístiques per complementar el seu camí. Actualment, el seu treball s’orienta en la reconnexió amb el “jo salvatge”, la naturalesa instintiva del ser, a partir de la relació entre el cos humà, el seu moviment i la natura. Investiga com poden conviure dos elements contraposats com són el “jo salvatge” i la intuïció amb el sistema socio-cultural patriarcal en el que vivim. També dóna èmfasi a l’impacte d’aquest model social en la forma de relacionar-nos i comunicar-nos amb el nostre cos i la sexualitat. I com aquesta roman a nivell inconscient dictant i ordenant molts dels nostres actes i creences diàries. “Som Riu” és una de les seves primeres representacions d’aquesta nova línia d’investigació i creació: explorar el “jo salvatge”, la intuïció i deixar-se guiar per ella, pels instints ocults, naturals i lliures. “Som Riu” és una invitació a emprendre conscientment aquest apassionant viatge de retorn a casa, a la llibertat interior.

 

 

Entrada actualizada el el 01 jun de 2022

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!