Exposición en Terrassa, Barcelona, España

Toda mujer debe aprender el funcionamiento de un frigorífico

Dónde:
Espai La Galeria - Factoria Cultural de Terrassa / Rambla d'Ègara, 340 / Terrassa, Barcelona, España
Cuándo:
11 ene de 2020 - 01 feb de 2020
Inauguración:
11 ene de 2020 / 19:00
Horario:
de dilluns a dissabte de 16h a 21h i festius si hi ha funció
Artistas participantes:
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción de la Exposición
Laxmi Fernández presenta el seu treball de collage Toda mujer debe aprender el funcionamiento de un frigorífico a l’espai La Galeria del Centre Cultural Terrassa. L’artista mostra una representació visual de la dona, per reflexionar i posar en qüestió el rol que té en el sistema patriarcal. A partir del collage, Fernández juga entre la imatge que veiem i la que està oculta creant un nou llenguatge de denúncia on sembla que tot encaixi i cobri un sentit crític. Tot i que els collages de Laxmi Fernández juguen amb l’harmonia, la proporció i la bellesa, tampoc deixen d’insinuar els esquinçaments i el treball que comporta recomposar aquesta possible figura femenina a partir de certs models i el que impliquen. Laxmi Fernández. Barcelona, 1980. Les primeres imatges que va fer van ser amb una polaroid el 1987, des de llavors, s’interessa per poder de crear i transformar imatges, així com el procés de documentar ... i explicar diferents realitats a través d’elles. El 2006 va cursar el postgrau de Fotoperiodisme a la UAB. Després d’una etapa com Fotoperiodista (2008-2012) en la qual va col·laborar amb l’agència CORBIS, realitzant reportatges en països de sud-est asiàtic, Brasil o Madagascar i que queda interrompuda per la maternitat. El 2016-2018 va fer el curs de Seguiment de Projectes en Fugida amb Marta Dahó i tallers amb docents com Eulàlia Valldosera i Joan Fontcuberta. Actualment segueix investigant des d’una mirada cada vegada més íntima i personal, la creació de noves imatges: com pensar-les, com veure-les i com relacionar-me amb elles.

 

 

Entrada actualizada el el 10 ene de 2020

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!