Exposición en Colera, Girona, España

Why Drawing Now?

Dónde:
Galería d'Art Horizon / Francesc Ribera, 22 / Colera, Girona, España
Cuándo:
09 jul de 2016 - 16 ago de 2016
Inauguración:
09 jul de 2016 / 19:30
Organizada por:
Descripción de la Exposición
Hi va haver un temps en què el dibuix va ser considerat únicament un esbós preparatori per una obra però avui dia hi ha artistes que escullen el dibuix com el seu mitjà principal de creació. Molts artistes formats en altres mitjans de comunicació recorren al dibuix com una forma per ampliar la seva pràctica i el veuen igual que d'altres formes d'art, no inferior a la pintura ni a l'escultura. La tecnologia ofereix noves formes de produir art que consumeixen menys temps y la seva elaboració és menys tediosa, tot i així, hi ha molts artistes joves que segueixen expressant-se a través del dibuix encara que dominin les noves tecnologies. Els col·leccionistes solen apreciar els dibuixos per les seves qualitats excepcionals, como la immediatesa, autenticitat del medi i l'expressió directa. Històricament, el dibuix ha estat sinònim de disciplina i versemblança. La paraula italiana 'Disegno' va ser durant molt temps el ... terme que s'utilitzava en el debat acadèmic per referir-se a la articulació conceptual de l'estructura compositiva. Dibuixar significava el mateix que esbossar. Actualment s'ha donat prioritat a allò que és espontani, instintiu i no planificat. Como és habitual la Galeria Horizon ha seleccionat una sèrie d'artistes nacionals i internacionals. Why Drawing Now ofereix una suggerent col·lecció de les diverses formes en que els artistes exploten el dibuix, amb la línia, la immediatesa, la modèstia i la didàctica per abordar les preocupacions contemporànies d'allò polític a allò poètic. La llista inclou Takesada Matsutani, Patrick Loste, Yoon-Hee, Enric Ansesa, Enrique Brinkmann, Ralph Bernabei, Ignacio Uriarte, Ramon Sicart, Victor Ramirez, Rafa Forteza, Alex Nogue,Luis Robayo, Jaume Amigò i Triny Prada.

 

 

Entrada actualizada el el 12 jul de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Plan básico

Si eres artista o profesional… ¡Este plan te interesa! (y mucho)

  • Sube y promociona eventos y exposiciones que hayas creado o en los que participes ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • Podrás publicar (y también promocionar) hasta 100 obras tuyas o de tus artistas. ¡Conecta con tus clientes desde cada una de ellas!
  • Disfruta de acceso a todo el contenido PREMIUM y al Algoritmo ARTEINFORMADO (Ecosistema AI e Indice AI de Notoriedad de artistas iberoamericanos).
  • Mantendremos actualizada tu perfil o la de tus artistas. Además, podrás contactar con los gestores de otras.