Exposición en Barcelona, España

Terra de reis

Dónde:
Sala Parés / Petritxol, 5 / Barcelona, España
Cuándo:
25 oct de 2011 - 22 nov de 2011
Inauguración:
25 oct de 2011
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

Rajasthan significa Terra de Reis. Les persones senzilles que hom hi troba provenen de dinasties reials que duen el seu nom. Arreu es poden veure poblacions, palaus i temples, que recorden un passat gloriós. El viatge és una experiència espiritual i visual difícil d'esborrar, sobretot per a una artista amb la sensibilitat de Carmen Galofré. Presentem una exposició que l'artista ha pintat des del seu cavallet plantat en les places, els camins i les ribes durant una llarga estada a l'Índia, en el 2011. Algunes obres es nodreixen també dels dibuixos i els escrits d'uns quaderns de viatge que li han posteriorment a fixar i estimular els seus records. En la mostra veurem com brillen, amb llum encegadora, les cases d'un poblat quant es reflexen en les aigües tranquil.les d'un llac sagrat, sota la intensa llum de tarda. Trobarem retrats de personatges senzills amb robes de colors rics ... i una mirada viva que expressa l'orgull d'uns orígens reials. Descobrirem temples i palaus -vestigis monumentals del passat- que la pinzellada intuïtiva de Carmen plasma amb la seva presencia imponent i alhora evanescent. Ens sorprendrà la bellesa i la precisió amb les que l'artista descriu, en una atmosfera enlluernada, algunes escenes quotidianes, plenes d'espiritualitat i de tradició. També podrem veure i triar, de dins una antiga maleta de viatge, els apunts del natural procedents dels quaderns de treball fets per Carmen durant la seva estada a Índia. Carmen Galofré exposa a la Sala Parés des de l'any 1988. Entretant ha presentat també la seva obra en molt diversos indrets d'Espanya i també a Anglaterra, França i Suïssa. La seva pintura forma part de nombroses col.leccions rellevants, tant privades com institucionals.

 

 

 
Imágenes de la Exposición
Carmen Galofré, Temple indú

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones