Exposición en Sabadell, Barcelona, España

Light dance

Dónde:
Acadèmia de Belles Arts de Sabadell / Passeig Manresa, 22 / Sabadell, Barcelona, España
Cuándo:
13 mar de 2012 - 21 abr de 2012
Inauguración:
13 mar de 2012
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición

En la segona edició de la Convocatòria de Serigrafia que l'Acadèmia organitza juntament amb el centre de creació l'Escocesa i la galeria Impaktes Visuals, la proposta guanyadora es mostra al Cub. Enguany, el premi ha estat atorgat a Áurea Muñoz, que presenta una obra exquisida que aconsellem vivament de veure.

 

Áurea Muñoz porta anys estudiant el fenomen de la llum i els seus efectes en la percepció. El seu interès per la llum, en contraposició a l'ombra, com allò que ens il·lumina i transforma la realitat que ens envolta, l'han abocat a crear una sèrie de serigrafies on a través del gest, l?impuls, el moviment, la indefinició ens evoca sensacions diferents.

 

Extremenya de naixement, Áurea Muñoz viu a Sevilla on és professora de la Facultat de Belles Arts. La seva trajectòria artística ha estat àmpliament premiada i reconeguda, ... i la seva obra l'ha portat a Finlàndia, Itàlia, Bèlgica, Escòcia, Holanda, Portugal, Tailàndia i a diferents ciutats de l'Estat.

 

Els invitem a venir a gaudir d'aquesta exposició tan interessant que de ben segur els agradarà. La inauguració de Light dance serà el dimarts dia 13 de març i es podrà visitar fins el dissabte 21 d'abril.

 

 

 

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. O si lo prefieres, también puedes ponerte en contacto con su autor. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!