Beca en Girona, España

Biennal d'Art de Girona 2013

Premios / Dotación:

Premio

15.000 Euros destinados a la adquisición de obras.

Cuándo:
01 feb de 2013 - 06 mar de 2013
Dónde:
Girona, España
Inscripción:
Cerrada desde 06-03-2013
Enlaces oficiales:
Web 
Descripción del Premio

1.- Poden participar a la setena Biennal tots els artistes visuals naturals o residents a les comarques gironines.

 

2.- S'entendrà per arts visuals les diferents pràctiques artístiques visuals contemporànies.

 

3.- Cada artista podrà presentar un dossier amb documentació gràfica d'un màxim de 4 obres amb la seva corresponent fitxa tècnica, un currículum resumit, una fotografia de l'artista i la butlleta degudament complimentada que trobareu a casadecutlrua.org/biennal. Tota la documentació s'haurà de presentar en format digital.

 

4.- El període d'admissió de dossiers amb propostes d'obra serà de l'1 de febrer al 6 de març de 2013, a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Girona, Pl. Hospital, 6. 17002 Girona. Els horaris són de 13 a 20 h de dimarts a dissabte.

 

5.- El jurat establirà una primera selecció de les obres proposades pels artistes participants. Aquestes obres figuraran a l'exposició que s'obrirà el juny de 2013 a la Casa de Cultura de Girona i s'inclouran en un catàleg sobre paper i en format digital (accessible des de la pàgina web de la Fundació Casa de Cultura de Girona). Amb la presentació de les seves obres a la Biennal els artistes autoritzen la Fundació a fer-ne difusió. L'exposició podrà itinerar pels municipis que la Fundació cregui convenient.

 

6.- El jurat estarà format per cinc persones de trajectòria i prestigi reconeguts en l'àmbit de les arts visuals.

Carme Sais, cap d'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Girona; Rosa Gil, periodista, crítica d'art i directora de Caixafòrum Girona; Rafael Camps, artista, gestor cultural i director d'Ingràvid; Eudald Camps, crític d'art i Pep Aymerich, artista,

 

7.- La Casa de Cultura es farà càrrec de la recollida i devolució de les peces seleccionades, que seran les que formaran part de l'exposició i el catàleg de la Biennal. La Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona es fa responsable de la custòdia de les obres des de la recepció fins a la cloenda de l'exposició.

 

8.- Amb la presentació de les seves obres a la Biennal els artistes reconeixen a favor de la Fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona el seu dret preferent a l'adquisició d'aquestes obres. La Fundació, a proposta del jurat, podrà destinar un màxim de 15.000 euros a aquestes adquisicions, que es distribuiran en 5.000 euros per a l'obra guanyadora i fins a 10.000 euros repartits entre d'altres obres que el jurat consideri d'interès.

 

9.- Amb la venda de l'obra, l'artista cedirà en exclusiva i de forma no limitada ni territorialment ni temporalment tots els drets d'explotació a favor de la Fundació Casa de Cultura de Girona. Els drets cedits inclouen els de reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la posada a disposició per mitjà d'internet. L'artista ha de garantir que la Fundació Casa de Cultura podrà disposar de l'obra venuda sense càrregues, drets de tercers que en limitin o condicionin l'explotació, ni sense haver de compensar posteriorment per cap acte d'explotació que la Fundació porti a terme en el futur. Les adquisicions es faran públiques en el transcurs de l'exposició.

 

10.- La Casa de Cultura de Girona es compromet a buscar fórmules de difusió i exhibició adequades a les característiques tècniques de l'obra de l'artista guanyador.

 

11.- El jurat podrà interpretar les presents bases sense contradir-ne les finalitats i objectius. Podrà declarar el premi desert i dividir-ne les dotacions si ho considera oportú.

 

12.- La participació en aquesta mostra comporta l'acceptació d'aquestes bases i del veredicte del jurat qualificador, així com la renúncia a tota reclamació legal relativa als continguts d'aquestes bases.

 

Per a més informació us podeu adreçar a la Fundació Casa de Cultura, C/ Hospital, 6. 17002 Girona.

Al telèfon 972 20 20 13, a l'adreça electrònica biennal@casadecultura.org i/o a casadecultura.org

 

 

 

Entrada actualizada el el 26 may de 2016

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios

servicio galería de obra

¡Difunde tu obra en la mayor plataforma iberoamericana de arte!

  • Publica y difunde tus obras o las de tus artistas, enlazándolas con las exposiciones y ferias donde se presentan ¡Multiplicarás su visibilidad!
  • No cobramos comisión por venta. Solo facilitamos el contacto de tus clientes potenciales contigo.
  • Mostramos tus obras de forma natural, sugiriéndolas a nuestros usuarios por similitud de etiquetas, proximidad…
  • Las 5 primeras las tienes GRATIS ¡Pruébalo sin compromiso!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
¿Quieres estar a la última de todos los premios y concursos que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de premios