Exposición en Barcelona, España

Convidats & amfitrions

Dónde:
Museu Frederic Marès / Plaça de Sant Iu, 5 / Barcelona, España
Cuándo:
13 mar de 2021 - 20 jun de 2021
Inauguración:
13 mar de 2021
Comisariada por:
Enlaces oficiales:
Web 
Promociones arteinformado
Descripción de la Exposición
Convidats i amfitrions és un programa del Museu Frederic Marès i l’associació Galeries d’Art de Catalunya, que consisteix en l’exposició de tres obres d’art procedents de tres galeries, que s’exhibeixen des del 13 de març fins al 20 de juny a les sales d’exposició permanent del Museu. El programa, comissariat per la periodista i crítica d’art Montse Frisach, proposa un diàleg transversal i intemporal entre algunes obres i sales del Museu i les tres peces convidades, que el públic anirà trobant al llarg de la seva visita. Les relacions entre les obres de fora i les de dins són de diversa índole: estilístiques, conceptuals, de context, socials i emocionals. Els visitants tenen llibertat de trobar altres lligams i concomitàncies entre elles. El primer dels diàlegs és entre la pintura de Santiago Rusiñol Enric Clarasó al seu taller, procedent de la galeria Gothsland de Barcelona, i el conjunt d’escultures de l’antiguitat del Museu, ... com el retrat de l’emperador August, que el visitant troba just al principi del recorregut del Museu. A la primera planta, la contemporaneïtat de la pintura L’Àngel, de Gregorio Iglesias, cedida per la galeria Espai Cavallers de Lleida, acompanya l’escultura renaixentista Sant Miquel vencent el dimoni, mentre que a la Sala femenina, un dels espais més emblemàtics del Museu dedicat al col·leccionisme, s’ha instal·lat la fotografia Colonitzada Núm. 56, de Marta Fàbregas, procedent de la Pigment Gallery de Barcelona. Convidats i amfitrions està complementat per tres debats sobre els corresponents diàlegs per part de persones expertes de diferents disciplines i un cicle de tres lectures d’artistes contemporanis sobre la col·lecció del Museu a càrrec de l’escultor Tom Carr, la ceramista Madola i la pintora Alicia Marsans. Com a cloenda, se celebrarà un debat amb antiquaris, col·leccionistes i galeristes, moderat per l’antiquari i escriptor Artur Ramon. L'entrada a la part expositiva està inclosa en el preu de l'entrada al Museu. Pots reservar visita al Museu aquí

 

 

Entrada actualizada el el 18 mar de 2021

¿Te gustaría añadir o modificar algo de esta ficha?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Servicio Patrocinio

¡Hazte mecenas de nuestro contenido más exlusivo!

  • Libera contenidos PREMIUM de acceso restringido a más de un millón y medio de usuarios anuales. ¡Gracias a ti, los amantes del arte estarán mejor informados!
  • Difunde tus servicios a nuestra red de profesionales a través de un mensaje personalizado sobre tu marca o propuesta.
  • ¡Te garantizamos un número mínimo de impresiones!
  • Tu página personal o ficha aparecerá enlazada en la página patrocinada, y también podrás mostrar contenido relevante tuyo (obras, eventos, artistas…) a toda nuestra comunidad.
Promociones arteinformado
Exposición Online
02 oct de 2020 - 02 oct de 2030

Online

Exposición
18 jun de 2021 - 26 sep de 2021

MNAC - Museu Nacional d'Art de Catalunya / Barcelona, España

Premio
08 jun de 2021 - 10 sep de 2021

Madrid, España

Formación
22 oct de 2021 - 23 oct de 2021

CAAC - Centro Andaluz de Arte Contemporáneo / Sevilla, España

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones