Exposición en Sant Boi de Llobregat, Barcelona, España

Del tiempo y del orden

Dónde:
Can Castells Centre d'Art / Lluis Castells, 16 / Sant Boi de Llobregat, Barcelona, España
Cuándo:
29 ene de 2018 - 17 feb de 2018
Inauguración:
29 ene de 2018
Organizada por:
Artistas participantes:
Descripción de la Exposición
I després de Reis, arriba una nova exposició al CCCA: 'Xavier Masero. Del Temps i de l'Ordre'. Xavier Masero, artista multidisciplinar, barceloní i vell conegut de Sant Boi, és còmplice del projecte Sala de Creació La Peixateria de La Coope (els peixos de la marca són seus). De molt jove, participà de la formació de Josep Guinovart i Paolo Vitali, ha realitzat diferents mostres de pintura i ceràmica escultòrica a l'Art Fair Málaga, a la Fundació Vila Casas, a l'Institut d'Estudis Illerdencs i altres galeries i centres d'art d'arréu. Xavier Masero te una mirada que més que mirar les coses, les disecciona per a saber com estan fetes, potser serà per la seva evolució artística, que més enllà de les dues dimensions que proporciona un llenç també s'atreveix amb la tridimensionalitat de la ceràmica o la mirada de més dimensions del videoart! Més que al peix -diria Masero- estimo la pell ... del peix. De la naturalesa, escull les seves formes i del pensament, els seus processos: Per tot això l’obra de Masero és més aviat estructural, mecànica. El seu traç es debat entre la matèria orgànica i el gest, deriva entre la geometria que modula l’orbe i el caos que l’allibera, i explora més enllà del tot, la suma de les parts, retalls on la natura espontània es converteix en art. Joanjo Boya. L'artista presentarà moltes obres de gran format, escultures de ceràmica i una interessant videoinstal.lació. Estem expectants! AQUÍ podreu visualitzar o descarregar-vos el programa de mà.

 

 

Entrada actualizada el el 02 feb de 2018

¿Te gustaría añadir o modificar algo de este perfil?

Infórmanos si has visto algún error en este contenido o eres este artista y quieres actualizarla. ARTEINFORMADO te agradece tu aportación a la comunidad del arte.

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones

Club AI

Si amas el arte…¡querrás formar parte de nuestro club!

  • Organiza tus alertas sobre los temas que más te interesan: exposiciones, premios y concursos, formación… ¡Elige dónde, cómo y cuándo!
  • Entérate de todo lo que sucede en nuestros boletines de noticias.
  • Te mostramos la información que más se ajuste a tus preferencias.
  • Sigue a tus artistas, profesionales, galerías o museos favoritos. ¡Recibirás una notificación cada vez que actualicen contenido!
Premio
05 abr de 2024 - 05 may de 2024

Madrid, España

Exposición
20 abr de 2024 - 31 may de 2024

Galería Pedro Cera - Madrid / Madrid, España

Formación
21 sep de 2023 - 04 jul de 2024

Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS) / Madrid, España

Exposición Online
16 abr de 2024 - 19 may de 2024

Online

¿Quieres estar a la última de todas las exposiciones que te interesan?

Suscríbete al canal y recibe todas las novedades.

Recibir alertas de exposiciones